OPAL verzorgt de mobiele infrastructuur van vidaXL

vidaXL

vidaXL is een online marketplace dat producten voor in- en om het huis levert. Met meerdere distributie centra worden klanten in Europa, Australië en de Verenigde Staten bereikt. Voor het voorraad beheer en uitgaande en inkomende leveringen maakt vidaXL gebruik van barcode scanners, mobiele computers en printers. vidaXL zocht een betrouwbare, meedenkende partner om naast het leveren van devices hen ook te ontzorgen in het beheer. Met meerdere distributiepunten in binnen en buitenland is het voor vidaXL belangrijk het beheer centraal te organiseren.

Partnership met OPAL

OPAL stelt zich altijd als partner op naar klanten, zo ook naar vidaXL. Bij aanvragen naar nieuwe devices wordt gekeken naar de klantbehoefte en in samenspraak met onze product specialist een selectie gemaakt. De gekozen modellen worden ter beschikking gesteld aan vidaXL, om ze ook daadwerkelijk in productie te proberen. Op die manier leveren wij een toegevoegde waarde aldus Kim Bosdijk. “Wij willen een gedegen advies geven en vaak hoort daar een test op locatie bij”. Een engineer van OPAL helpt vidaXL met het inregelen van de aparatuur en geeft uitleg. Door een test weet de klant al heel snel wat wel en niet werkt in de operatie.

OPAL heeft een aantoonbare expertise in de wereld van de logistieke ondersteuning en heeft de focus op mobiele RF apparatuur en het centraal managen van een grote wereldwijde omgeving. Door hun focus hebben ze veel expertise in huis en kunnen ze proactief met ons meedenken. Ze leveren snel en zijn flexibel in hun inzet.

Bart van Es, IT manager, vidaXL

OPALCloud & Mobile Device Management

VidaXL gebruikt de OPAL Cloud omgeving voor het Mobile Device Management (MDM). Op een eenvoudige manier is te zien waar apparaten zicht bevinden. Dit heeft vidaXL enorm geholpen, er is overzicht en de mogelijkheid om de apparatuur op afstand in te regelen en te beheren. Zo hebben ze ook een passende oplossing voor de internationale vestigingen. OPAL gebruikt dezelfde OPAL Cloud omgeving om de apparaten real time te monitoren en proactief op situaties te reageren.

Complete ontzorging

Wanneer er een apparaat defect is of ter reparatie aangeboden wordt, geeft vidaXL dit op een eenvoudige manier door aan OPAL. Ons service team bekijkt of het probleem remote opgelost kan worden. Zo niet, dan wordt het apparaat opgehaald en in overleg met onze partner gerepareerd. Ronald van Zomeren, Service Manager OPAL, licht toe: “klanten die MDM bij ons hebben afgesloten ontzorgen wij bij reparaties. Wanneer het remote niet opgelost kan worden, halen wij het device op en nemen het verdere reparatietraject uit handen. De klant wordt op de hoogte gehouden van het verloop van de reparatie.”

OPAL is voor vidaXL een juiste partner. Ze leveren een grote toegevoegde waarde en denken met ons mee over de toekomst. De snelheid, flexibiliteit en expertise zijn voor vidaXL “key” om met deze partner verder naar de toekomst te kijken.

Bart van Es, IT manager, vidaXL

Managed IT Services

Beheer van systemen (hardware, software, infrastructuur) is onmisbaar voor elk bedrijf. Met name voor organisaties die bedrijf kritische operationele processen hebben. OPAL managed services is niet alleen het afhandelen van een hardware defect of support vraag. Wij kunnen ook jouw bedrijfskritische toepassingen beheren zodat zoveel mogelijk up-time gegarandeerd kan worden.
Heb je bedrijfskritische operationele processen, dan is van cruciaal belang om een partner als OPAL aan je zijde te hebben. Dankzij onze actieve bijdrage aan consistent onderhoud van jouw hardware en bedrijfsapplicaties word je compleet ontzorgt.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug