Oplaadrek speciaal ontworpen voor PVH

Orde en netheid

Stel je eens voor, de werkdag is begonnen, drukte in het magazijn. Enorm veel collega’s zijn aan het werk. Deze collega’s hebben allemaal een mobiel apparaat om mee te werken. Aan het eind van de shift liggen de apparaten her en der verspreid over het magazijn en er is geen zicht op de batterijstatus. De kostbare apparaten liggen in het stof… Dan komt de volgende shift met collega’s, zij kunnen de werkzaamheden niet direct voortzetten: lege units, onvindbare units. Zij ondervinden hinder. Wat resulteert in een zeer onwenselijke situatie.

Deze situatie geeft een onrustig gevoel, sterker nog, de operatie en de bedrijfskritische processen lijden hieronder!

Wat is wel een wenselijke situatie

  • Continu zicht op de hoeveelheid beschikbare apparatuur
  • Duidelijk zicht op de batterijstatus
  • Indien de apparatuur niet in gebruik is, dan wil je dat het oplaadt
  • Het moet stofvrij zijn
  • Moet makkelijk te verplaatsen zijn
  • Besparing van kostbare ruimte in het magazijn

Speciaal voor PVH hebben we een oplaadrek ontworpen. Om de gebruikers van de mobiele apparatuur te helpen bij het centraal beheren, opladen en beveiligen van de waardevolle draagbare apparaten.

Met zoveel apparaten in gebruik, is een efficiënt beheer van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit. Normaal is het met een standaard rek niet mogelijk om aan alle zijden mobiele apparatuur op te laden, dit was voor PVH een vereiste. Omdat wij alle zijdes 19inch breed hebben gemaakt is dit nu mogelijk. Dit houdt in dat er per rek maar liefst 80 mobiele apparaten en ook nog eens 80 reservebatterijen opgeladen kunnen worden.

Features, wat maakt dit oplaadrek bijzonder

Door de stevige wielen onder de kast kan deze makkelijk verplaatst worden naar een andere ruimte. Dit is normaliter niet het geval bij een reguliere 19 racks kast. Dus is maar 1 stopcontact nodig om alle apparatuur op de kast op te laden omdat de kast uitgerust is met een eigen zekering. In speciaal gemaakte lades liggen de accublokjes en de snoeren zijn weggewerkt in de kast zodat dit geen gevaar oplevert voor de werknemers. Met als resultaat, de kast is modulair: per afdeling kan men bepalen hoeveel zijdes van het rack gebruikt worden (je kunt het per halve zijde afdekken).

Natuurlijk is er ook gedacht aan een stofdak en voldoende ventilatie om de apparatuur veilig en duurzaam op te bergen.

Omdat het apparatuur schuin is opgehangen, blijft het display duidelijk leesbaar. Dankzij men nu in één oogopslag de batterijstatus kan controleren en snel aan de slag kan gaan met het gepakte device. Aan het einde van de shift worden de apparaten keurig terug gehangen en worden ze direct opgeladen voor de volgende shift.

OPAL oplossingen

Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Dit zorgt ervoor dat we onze oplossingen snel en effectief kunnen integreren met bestaande systemen zoals SAP (EWM), Microsoft Dynamics, Oracle, Manhattan WMS, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitstekende dienstverlening en vlekkeloos incidentenbeheer voor uptime en continuïteit van je systeem.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug