6 redenen om te starten met BarTender Cloud

De revolutionaire SaaS label software van Seagul Scientific.

In de wereld van productetikettering is nauwkeurigheid en efficiëntie van het grootste belang. Bedrijven moeten voldoen aan strikte regelgeving en tegelijkertijd snel kunnen reageren op veranderende eisen en marktbehoeften. Gelukkig is er nu een innovatieve oplossing die het etiketteringsproces naar een hoger niveau tilt – BarTender Cloud van Seagul Scientific. Deze revolutionaire SaaS (Software as a Service) labeloplossing biedt bedrijven de mogelijkheid om etiketteringstaken te stroomlijnen, naleving te waarborgen en de productiviteit te verhogen. Laten we eens kijken naar de vele voordelen die BarTender Cloud te bieden heeft.

Bartender Cloud label print

1. Centraliseer en standaardiseer:

Met de SaaS technologie van BarTender Cloud, elimineer je hoge kosten voor IT-infrastructuur en neem je de druk bij je IT afdeling weg. Labelmanagement was nog nooit zo eenvoudig. Jouw label-database is nu op elk bereikbaar vanaf alle gewenste locaties via internet. Print vanaf elke locatie met een Windows-desktop/laptop of simpelweg met de BarTender Mobile App vanaf je mobiele Android- of iOS-apparaat. Verminder IT-onderhoud en het beheer van printerstuurprogramma’s. Met intelligent printing heb je nagenoeg 8.000 geoptimaliseerde Seagull-printerstuurprogramma’s en print je altijd met de hoogst haalbare prestaties.

2. Flexibiliteit en schaalbaarheid:

Een van de grootste voordelen van het gebruik van BarTender Cloud is de flexibiliteit en schaalbaarheid die het te bieden heeft. Of je nu een klein bedrijf hebt dat net begint of een grote organisatie met meerdere productielocaties, de op Cloud gebaseerde SaaS-oplossing kan worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie. Je kunt een onbeperkt aantal gebruikers en printers toevoegen, je rekent namelijk af per afgedrukt label. Dit is een groot voordeel voor bedrijven die veel printstations hebben. Je kan aantallen of functionaliteiten eenvoudig schalen (denk aan seizoensgebonden werk), waardoor je een oplossing hebt die met je organisatie kan meegroeien.

3. Geavanceerde etiketteringsopties:

BarTender Cloud biedt een breed scala aan geavanceerde etiketteringsopties om aan de specifieke behoeften van jouw organisatie te voldoen. Met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface kun je gebruik maken van 200+ templates voor de meest voorkomende toepassingen. Bij BarTender Cloud zijn ook twee custom label designs inbegrepen. Het is ook mogelijk om je eigen custom label design te uploaden naar de Cloud. Zo kan organisatiebreed gebruik worden gemaakt van hetzelfde label, ongeacht de locatie of vestiging. Het stelt je in staat om barcodes, QR-codes, RFID, variabele gegevens en grafische elementen toe te voegen, zodat je producten voldoen aan de vereisten van regelgevende instanties en tegelijkertijd behoudt je je merkconsistentie. Onze technische consultants zijn experts op het gebied van labels. Met tientallen jaren ervaring en toegang tot ontwikkelaars kunnen we implementaties beheren in elke sector en omgeving, waaronder:

  • Complexe installaties in gereguleerde industrieën (Transport & logistiek, productie, luchtvaart, biotechnologie, farmaceutica en automobiel).
  • Geïntegreerde data en ontwikkelde connectoren voor belangrijke ERP-, WMS- en MES-omgevingen (SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, NetSuite, Epicor, Infor, Sage, Korber en vele anderen).

4. Nauwkeurigheid en naleving:

Het naleven van regelgeving en het waarborgen van de nauwkeurigheid van productetiketten is van cruciaal belang in diverse industrieën, zoals voedsel en drank, farmaceutica en chemie. Met BarTender Cloud kan je dit proces automatiseren en stroomlijnen. BarTender Cloud Automation maakt het voor OPAL mogelijk om te integreren met jouw bestaande bedrijfssystemen om consistente en juiste informatie op etiketten te garanderen, terwijl het ook traceerbaarheid en herroepingsmogelijkheden verbetert.

5. Real-time monitoring en rapportage:

Het naleven van regelgeving en het waarborgen van de nauwkeurigheid van productetiketten is van cruciaal belang in diverse industrieën, zoals voedsel en drank, farmaceutica en chemie. Met BarTender Cloud kan je dit proces automatiseren en stroomlijnen. BarTender Cloud Automation maakt het voor OPAL mogelijk door te integreren met jouw bestaande bedrijfssystemen om consistente en juiste informatie op etiketten te garanderen, terwijl het ook traceerbaarheid en herroepingsmogelijkheden verbetert.

6. Wij demonstreren en jij kan het 30 dagen gratis proberen:

BarTender Cloud is de toekomst van productetikettering. Met flexibiliteit, schaalbaarheid, geavanceerde opties, nalevingsmogelijkheden en real-time monitoring biedt deze SaaS-labeloplossing organisaties een efficiënte en betrouwbare manier om aan regelgeving te voldoen en de productiviteit te verhogen. Als je op zoek bent naar een krachtige tool om je etiketteringsprocessen te optimaliseren, is BarTender Cloud van Seagul Scientific de ideale keuze. Het is tijd om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met deze revolutionaire labeloplossing.

Kom langs en ervaar het zelf

Vraag vandaag nog een beleef-sessie aan via één van onze product specialisten. Bij OPAL begrijpen we dat ervaring cruciaal is voor het vinden van een geschikte oplossing. Met name op het gebied van executie-oplossingen. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan demo-apparatuur met software ter beschikking. Hiermee kunnen wij snel en eenvoudig een een demonstratie opstellen. Op deze manier kan je zelf ervaren hoe de producten of software opereren. Bovendien staan onze engineers klaar om jullie vraagstuk naadloos aan te laten sluiten op jullie systemen. Vraag vandaag nog aan onze product specialisten naar de mogelijkheden!

PLAN NU JE BELEEF SESSIE IN!

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug