Mobile Workstation – Trolley – OPAL Bull

OPAL lanceert de OPAL Bull; dé mobile workstation – trolley – voor onder andere magazijn- en productieruimtes, (DIY)winkels, expeditie vloer en laaddocks. OPAL Bull-M

In deze werkomgevingen is een vaste werkplek niet efficiënt. Heen en weer lopen voor bijvoorbeeld etiketten printen, orderpicking, voorraadregistratie en andere werkprocessen kost veel tijd. Voor omgevingen waar mobiel werken vereist is en waarbij de apparatuur tegen een stootje moet kunnen is de OPAL Bull een ideale oplossing. Met de OPAL Bull mobile workstation – trolley kunt u draadloos en mobiel werken op de industriële werkvloer. Dankzij de stroomvoorziening kan deze robuuste tafelwagen op wielen eenvoudig worden uitgerust met hardware als een Computer/PC, Thin Client en Vehicle Mount Computers

Ook andere hardware kan op de Bull worden geplaatst voor procesoptimalisatie. Denk hierbij aan apparaten als:

Uiteraard levert OPAL hiervoor de totale oplossing.

Grote en kleine Bulls

Iedere werkomgeving is anders. Het ene magazijn heeft metersbrede oppervlakten en het andere magazijn heeft zeer smalle gangpaden. Een standaard formaat werkstation kan te weinig (werk)ruimte bieden of juist te breed zijn. De OPAL Bull is beschikbaar in 4 maten (S, M , L en XL) waardoor er in iedere werkomgeving efficiënt gewerkt kan worden.

OPAL Bull-S
De Bull-S is lichte en compacte trolley. De S-uitvoering onderscheidt zich door zijn gewicht en uitstekende wendbaarheid. Het is een industriële computer/werktafel met open frame. Het werkblad van 80x60cm is voldoende voor een laptop/computer met monitor, keyboard/muis (label)printer en barcode scanner.

Bull-M
Deze compacte Bull is de populairste uitvoering van de kudde. De M-uitvoering onderscheidt zich door een korte wielbasis, uitstekende wendbaarheid en gesloten frame. De Bull-M kan worden uitgebreid met een lade en extra batterij. Het werkblad van 80x60cm is voldoende voor een Vehicle Mount Computer en/of laptop/computer/thin client met monitor, keyboard/muis (label)printer en barcode scanner. De Bull-M is uitermate geschikt voor smallere gangpaden.

Bull-L
De L-variant is de langere uitvoering en biedt een groot werkblad van 60x140cm. De BULL-L wordt vaak gebruikt als verpakkingstafel, assemblagetafel en/of pakketten verzendtafel, omdat de werkplek op de gehele werkvloer ingezet kan worden.

Bull-XL
De grootste van de kudde is de BULL-XL: een volledig bureau op wielen met opstaande schotten waarop eenvoudig apparatuur, bakjes en schappen gemonteerd kunnen worden. Dankzij de grotere wielen met dubbel uitgevoerde kogellagers, kan deze grote werkplek eenvoudig verplaatst worden naar de juiste plek op de werkvloer.


OPAL Bull-XLDe eigenschappen van de OPAL Bull op een rijtje:

  • Beschikbaar in 4 maten (S, M, L en XL)
  • 230V dankzij 2 Lithium batterijen en 400W beveiligde omvormer
  • 6 tot 14 uur aaneengesloten werken (afhankelijk van belasting)
  • Snelle oplaadtijd (van 0% naar 70% in 60 minuten)
  • Robuust, duurzaam en geschikt voor de industriële werkvloer

Naast bovenstaande eigenschappen heeft de OPAL BULL een modulaire opbouw en biedt het veel mogelijkheden voor maatwerk. Klik hier voor de exacte afmeting van de OPAL Bulls

Demonstratie of Proefplaatsing

Bulls in levende lijve

Bezoek ons op 2 en 3 november tijdens ICT&Logistiek op stand 03.D059 en maak kennis met de Bull van OPAL! Nog geen entreebewijs voor ICT&Logistiek? Klik hier en registreer voor gratis toegang.

Wilt u het gemak van de Bull zelf ervaren? Vraag een demonstratie of proefplaatsing aan! Vul het formulier in op onze website en onze Bull-specialisten nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.