Veilig en verantwoord (samen)werken

OPAL – coronavirus update

De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op. Het is onvermijdelijk dat komende maanden dit virus een grote impact zal hebben op samenleving en bedrijfsleven. Ook bij OPAL zijn wij ons bewust van de consequenties die daarop volgen.
In dit bericht:
1. beschikbaarheid en bereikbaarheid OPAL
2. kosteloze dienstverlening zorginstellingen tijdens coronacrisis
3. devices reinigen hoe doe je dat?
4.maatregelen OPAL om verspreiding coronavirus te voorkomen

Beschikbaarheid & Bereikbaarheid

Onze dienstverlening en de levering van hardware, software en supplies gaan gewoon door zoals u van ons gewend bent. Er kan een kleine vertraging in de reactiesnelheid zijn omdat er veel mensen vanuit huis werken, de capaciteit op kantoor is beperkt.

Wij zijn telefonisch goed bereikbaar op 088-2353400.

Stuurt u liever een email, dat kan naar:
sales@opalbv.com – aanvragen, offertes, status van uw bestelling
support@opalbv.com – technische support, beheerdiensten, RMA’s
finance@opalbv.com – financiële administratie

Service & Repair

Kosteloze dienstverlening voor zorginstellingen

OPAL biedt tijdens de coronacrisis kosteloze dienstverlening en hulp op afstand aan alle zorginstellingen in Nederland. Doet uw barcodescanner het even niet, heeft u hulp nodig met het instellen van uw labelprinter of mobiele computer, neem dan contact op met de engineers van OPAL. Zij zullen uw case behandelen en voorrang geven.
Neem contact op via: sales@opalbv.com of bel: 088-2353400.

Devices reinigen

De oplossingen die OPAL aan haar klanten levert, worden door medewerkers in verschillende branches gebruikt. Tevens worden sommige devices door meerdere mensen gebruikt en/of uitgewisseld. OPAL heeft veel vragen ontvangen over hoe deze devices gereinigd kunnen worden om mogelijke verspreiding van COVID-19 virus te voorkomen. Er is geen éénduidige wijze voor het reinigen van uw device.
Voor printers kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de OPAL cleaning wipes.

Zebra, Honeywell en andere vendors hebben duidelijke instructies over het reinigen van devices. Klik op de afbeelding en lees meer… (link is naar externe website in het Engels)

Maatregelen bij OPAL

Wij vinden het belangrijk u te informeren dat OPAL uw continuïteit voorop heeft staan. Wij zijn beschikbaar en bereikbaar om u te ondersteunen. Hieronder informatie over de maatregelen bij OPAL en hoe wij dit tijdens deze crisis organiseren.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug