Ultimo & OPAL:de perfecte scanningoplossing

OPAL & Ultimo – partnership voor mobiele scanningoplossing

OPAL en Ultimo Software werken al meer dan 10 jaar samen. Sinds april 2018 zijn Ultimo Software Solutions BV en OPAL Associates BV een partnership aangegaan.

Ultimo Software Solutions BV is sinds 1988 actief in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Ultimo mag zich in diverse marktsegmenten met de softwareproducten voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet en Infra Asset Management tot de marktleiders rekenen.

OPAL Associates BV is uw partner als het gaat om IT oplossingen voor logistiek, systeem integratie en draadloos en mobiel werken op de industriële werkvloer.
OPAL levert oplossingen voor het optimaliseren van operationele en logistieke processen. Dat doen wij door het inzetten van slimme software oplossingen, automatische identificatie (barcode & RFID systemen), tracking & tracing en mobiele oplossingen.

Toegevoegde waarde OPAL

Het is onze missie om de gebruikers van Ultimo Software een betere totaaloplossing te bieden voor de scanning oplossing. OPAL levert de integratie en de hardware inclusief de OPAL mobiel-device-management oplossing. Met MDM van OPAL wordt het device voor de levering aan de klant gereed gemaakt voor gebruik. alle settings en de software worden geladen. Dankzij MSM kan ook ondersteuning op afstand gegeven worden én zijn ‘over-the-air’ updates van de software mogelijk. Voor Ultimo klanten heeft OPAL een selectie van scan apparaten gemaakt die de Ultimo software het beste tot zijn recht laten komen. Ultimo & OPAL zorgen er in deze combinatie voor dat we de kwaliteit van de asset- en voorraadbeheeroplossing hoog houden.

Voordelen voor u als klant

 • U wordt geïnformeerd door een specialist op het gebied van de te gebruiken apparaten;
  U heeft een totaaloplossing waardoor de Ultimo software het beste tot zijn recht komt;
 • OPAL verzorgt het support op de hardware en beheert ook de mobiele werkplekken;
  Het beheerplatform van OPAL biedt de Ultimo gebruiker voordeel, maar fungeert ook als verlengstuk voor de Ultimo helpdesk bij zaken die software gerelateerd zijn;
 • Op afstand kan OPAL allerlei variabelen inzien om het apparaat te diagnosticeren indien er problemen voordoen;
 • OPAL zorgt er met geavanceerde en beveiligde platformen voor dat uw Ultimo scanner altijd de volledige aandacht heeft;
 • Haal- en breng service van de apparaten wanneer er defecten optreden;
 • De instellingen van uw device worden gewaarborgd. De apparaten komen na reparatie weer gebruiksklaar bij de gebruiker terug.
  Het grootste voordeel is dat u volledig ontzorgd wordt!

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug