Printer onderhoud

Storingen voorkomen door preventief onderhoud

OPAL’s printeronderhoud

Het niet goed werken van een printer kan een grote impact hebben op kritische processen binnen een bedrijf. Denk hierbij aan het labelen van items tijdens productie, het verzamelen van bestellingen, het ontvangen, inruimen of verzenden van goederen.

Printer

Veel storingen kunnen worden voorkomen door het uitvoeren van preventief onderhoud aan uw labelprinters. Enkele voorbeelden van storingen zijn: slijtage van printkoppen of draaiende onderdelen zoals doorvoerrollen. Regelmatig schoonmaken van deze onderdelen voorkomt onnodige kosten én de levensduur van uw labelprinters wordt verlengd.

Bij preventief onderhoud uitgevoerd door OPAL ontvangt u een uitgebreide rapportage van uitgevoerde werkzaamheden en de status van uw labelprinters. Per printer worden foto’s gemaakt, beschreven wat er is vervangen/ schoongemaakt, geadviseerd welke componenten op korte termijn vervangen dienen te worden. De algehele conditie van de printer wordt ook vermeld. Op die manier heeft u een beeld van de printer condities in uw bedrijf en kunnen reparatie kosten en vervangingskosten voorspeld worden.

Welke werkzaamheden verricht OPAL voor u?

  • Controleren van printkoppen en doorvoerrollen

  • Reinigen van printkoppen met behulp van OPAL Wipes

  • Controle algehele werking van uw printers en firmware

  • Rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden

  • Slijtage en defecten inzichtelijk maken zodat u hierop kunt anticiperen

Wat betekent preventief onderhoud voor u?

  • Minder storingen in uw bedrijf kritische processen

  • Hoger rendement uit uw hardware investering door verlengde levensduur van de apparatuur

  • Preventief onderhoud voorkomt onverwachte kosten

  • U houdt uw apparaten in een optimale conditie

Managed IT Services

Beheer van systemen (hardware, software, infrastructuur) is onmisbaar voor elk bedrijf. Met name voor organisaties die bedrijf kritische operationele processen hebben. OPAL managed services is niet alleen het afhandelen van een hardware defect of support vraag. Wij kunnen ook jouw bedrijfskritische toepassingen beheren zodat zoveel mogelijk up-time gegarandeerd kan worden.
Heb je bedrijfskritische operationele processen, dan is van cruciaal belang om een partner als OPAL aan je zijde te hebben. Dankzij onze actieve bijdrage aan consistent onderhoud van jouw hardware en bedrijfsapplicaties word je compleet ontzorgt.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug