OPAL Introduceert: de Zebra RFD40.

Zebra RFD40 UHF RFID handheld scanners

De succesvolle Zebra RFD40 UHF RFID sled maakt het mogelijk om 1300+ RFID tags per seconde te lezen. De nieuwe Premium en Premium Plus varianten nog bieden meer functionaliteiten. Met drie RFD40 varianten op de markt zijn, wordt kiezen een uitdaging. Welke Zebra handheld RFID reader heb ik nodig? Op die vraag geven we je antwoord door in te gaan we op de verschillen.

Wil je de productiviteit van je medewerkers verhogen en je operationele efficiëntie verbeteren?

Onderzoek dan de mogelijkheden die RFID oplossingen jouw organisatie te bieden heeft. En wanneer het op RFID hardware aankomt, passeert de Zebra RFD40 ongetwijfeld de revue. Het is een device wat breed ingezet wordt. Zoals in de Retail, Gezondheidszorg, Horeca en Transport en Logistiek. Ben je nog niet bekend met RFID? Dan adviseer ik je om ook zeker even onze RFID blogs te lezen!

Zebra RFD40 Standard

Zebra RFD40

De revolutionaire RFD40 scant 1300+ tags per seconde en is daarmee 44% sneller dan zijn voorganger de RFD8500 laat daarmee de overige competitie ver achter zich. Het design met eConnex port maakt het mogelijk om de Zebra TC21, TC26 of de Zebra EC50, EC55 te monteren middels een separaat te leveren houder voor de Zebra RFD40. Zoals hierbij afgebeeld met de TC57x. Momenteel zijn alleen de eConnex adopters voor de TC21/TC26 en de EC50/EC55 beschikbaar maar meer modellen volgen.

De reader is gelijk aan de reader van de MC3330xR Integrated UHF RFID Handheld Reader en is gefinetuned voor het vinden van producten en tellingen. Wanneer je WLAN netwerk eruit ligt dan kan je over op Batch mode. Je kan offline zonder tussenkomst van computer of host tot 40,000 RFID tags kan verzamelen op het device zelf.

Verder is de batterijcapaciteit bijna verdubbeld naar 7000mAh ten opzichte van zijn voorgangers RFD8500 en RFD2000. Hierdoor komt de productie minder snel stil te leggen. Mede hierdoor is ook het gewicht gestegen. Maar daar hebben ze goed gebruik van gemaakt door het gewicht beter te distribueren onder in de grip wat ook het verwisselen van de batterij met Quick-release snel en eenvoudig maakt. Het apparaat voelt degelijker en beter gebalanceerd aan.

Ook is de IP-classificatie verhoogd waardoor het beter bestand is tegen vuil en spatwater. Of wat te denken van de Tri-function trigger waarmee de gebruiker eenvoudig kan wisselen tussen het scannen van RFID-tags, barcodes of een derde programmeerbare optie, zoals: enter-toets of push-to-talk. Ideaal voor wanneer je vaak moet schakelen tussen beiden vormen van identificatie.

Zebra RFD40 Premium

Waarom kiezen voor de Zebra RFD40 Premium? Het kan zijn dat je zelf al een mobile device in bezit hebt welke voldoet aan jouw eisen, dan is de Zebra Premium iets voor jou. Want de Premium uitvoering is uitgerust met Bluetooth 5.3 waardoor hij draadloos te koppelen is met andere mobile devices. De Wireless verbinding komt snel tot stand met de tap-to-pair NFC functionaliteit. De Premium en Plus beschikken Wi-Fi 6 en maken OTA device management mogelijk. Zo hoef je de apparaten niet te koppelen om ze te beheren.

Zebra RFD40 Premium Plus

Is jouw logistieke operatie nog niet volledig over naar RFID of gebruik je daarnaast ook barcodes. Dan wil je niet twee apparaten onderhouden of ronddragen. De Zebra RFD40 Premium plus komt daarom met de snappy SE4100 scan engine welke naast 1D, 2D barcodes ook PDF417 barcodes, plus OCR, Digimarc® and DotCode uit kan lezen. Zo heb je de perfecte oplossing in hand voor zowel jouw barcode scanning als de RFID Oplossing. Wissel je vaak tussen barcode- en RFID labels bespaar je veel tijd met de tri-function trigger.

Test de RFD40 zelf!

Eerst de Zebra RFD40 uitproberen?

Vraag vandaag nog een demo aan via één van onze product specialisten.

Bij OPAL begrijpen we dat testen cruciaal is voor het vinden van een geschikte oplossing. Met name op het gebied van RFID-oplossingen. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan demo-apparatuur ter beschikking. Hiermee kunnen wij snel en eenvoudig een (RFID) field-test opstellen. Op deze manier kan je zelf ervaren hoe de producten opereren. Bovendien staan onze engineers klaar voor jou om het te helpen jullie RFID vraagstuk naadloos aan te sluiten met jullie systemen.

Vraag vandaag nog aan onze product specialisten naar de mogelijkheden zijn!

Test de RFD40 zelf!

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug