Workforce Connect:
Push-to-Talk Pro

Werkzaamheden lopen vloeiend door met Zebra WFC PTT Pro

Klanten worden steeds veeleisender in hun aankoopproces. Daardoor worden organisaties continu uitgedaagd om hun eigen processen onder de loep te nemen en zwakkere punten te blijven optimaliseren.

We weten dat veel organisaties zich er al van bewust zijn dat wanneer ze haar producten willen leveren aan (potentiële) klanten, dit tegen een concurrerende prijs moet en de voorraad zichtbaar en accuraat moet zijn. Maar ook sneller moeten leveren dan concurrentie. Om al deze redenen investeren veel organisaties in de benodigde ERP, WMS of TMS systemen. Zodat ze minder fouten maken waardoor vertraging kan ontstaan, ze meer inzicht krijgen in processen om tijdig voorraden weer aan te vullen en kostenefficiënter te werken. Een goede samenwerking is hierbij essentieel en korte lijnen in de communicatie noodzakelijk.

Veel organisaties zijn zich er inmiddels van bewust dat communicatie een grote bottleneck vormt. Waar veel organisaties zich echter nog niet bewust van zijn is hoeveel tijd er gewonnen kan worden door simpelweg je medewerkers in staat te stellen om sneller en eenvoudiger met elkaar te laten communiceren. Communicatie is al lastig genoeg. Dus laten we dan op zijn minst zoveel mogelijk barrières om met elkaar te communiceren wegnemen. Dat is precies wat het Zebra Workforce Connect (WFC) Push-to-Talk (PTT) Pro platform biedt. Deze smart-oplossing sluit naadloos aan op het Lean en Industrie 4.0 gedachtengoed van de moderne Operations Manager om werkzaamheden soepel te laten doorstromen.

Het stelt je medewerkers in staat om problemen op te lossen op de plekken waar de executies plaatsvinden!

Workforce Connect stelt jouw organisatie in staat om te communiceren via Push-To-Talk (PTT). Of door berichten te versturen tussen je eerstelijns medewerkers en managers. De berichtenservice ondersteund tekst, afbeeldingen, audio en video. Ze hoeven hiervoor zelfs geen Zebra device te hebben. Het werkt namelijk ook gewoon op hun eigen mobiele Android- of iOS-apparaat. Maar dan wel veilig en versleuteld in een Cloud oplossing.

Zebra Workforce Connect of Microsoft Teams Walkie Talkie

Microsoft Teams is wereldwijd bekend en is zowaar onmisbaar geworden in het bedrijfsleven. Stel je eens voor dat je nog naar het bureau van je collega moet lopen of daarnaast een email moet versturen om een overleg te plegen.

Microsoft lanceerde in 2020 de Teams Walkie Talkie applicatie met PTT functionaliteit. Echter zijn veel werkprocessen vaak complex, waardoor je meer functionaliteiten nodig hebt. Zodat je flexibel kan inspelen op alle behoeftes van de gebruikers en hun verschillende rollen binnen het proces. Zebra lanceerde Workforce Connect PTT Pro al in 2014 en heeft een partnership gestart met Microsoft om elkaar te versterken. Het is dan ook mogelijk om beide platformen met elkaar te integreren. Uiteraard is het ook mogelijk om Workforce Connect PTT Pro als standalone te draaien.

Het onderscheidende vermogen van WFC PTT PRO

  • Dynamische groepscommunicatie – verwijder barrières tussen teams

  • Lokaliseer medewerkers – gebruik locaties en verbeter de productiviteit en veiligheid

  • Multi-Language Voice Command – Bouw en ondersteun een divers team

  • Profiel en rol selectie – deel devices met elkaar en laad je profiel op welk device dan ook

  • User-Based Pricing – schaal flexibel op of af wanneer je meer of minder medewerkers inzet

Bij de ontwikkeling van WFC is constant de feedback van eerstelijnsmedewerkers en managers verzameld om te komen tot een oplossing die naast efficiëntere communicatie ook de veiligheid van je medewerkers ten goede komt.

Bedrijven willen te allen tijde de locaties van hun voorraad weten maar moeten soms overbodig lang zoeken naar hun collega’s wanneer ze hun nodig hebben. En mocht je collega niet reageren, kan je de locatie van de medewerker opzoeken in de applicatie via WiFi in het pand of met GPS (5G) voor bijvoorbeeld chauffeurs.

Met WFC weet je naast de voorraad dus ook welke medewerker er het dichtst bij in de buurt is van een bepaalde locatie en kan je taken direct overdragen naar de betreffende gebruiker of een gebruikersgroep. Denk ook aan het alarmeren van medewerkers in een bepaalde hal wanneer er een brand uitbreekt of wanneer er gevaarlijke stoffen zijn gelekt.

Naast het waarschuwen van medewerkers is het mogelijk om vallen of stoten te detecteren. Zo kan er een signaal gestuurd worden naar een BHV-er die vervolgens contact kan opnemen met de gebruiker. Het kan zijn dat zijn mobiele apparaat is gevallen en er niets ernstigs aan de hand is. Mocht er echter geen response vanuit de gebruiker komen kunnen hulpdiensten worden ingeschakeld om snel ter plekke te zijn.

Met Zebra WFC PTT Pro hebben je medewerkers maar één device nodig om alle taken te verzetten!

De voordelen van werken met Zebra WFC PTT Pro

Betaalbaar

Cloudgebaseerde push-to-talk en beveiligde berichtenuitwisseling op ondernemingsniveau zijn abonnementen per gebruiker. Voeg krachtige nieuwe mogelijkheden toe aan de apparaten die je al bezit. Zo bespaar je tijd en kosten voor het aanschaffen en beheren van meerdere apparaten.

Schaalbaar

Het maakt niet uit hoe groot, klein of hoeveel werknemers je bedrijf heeft. Want je investeert in schaalbare SAAS architectuur die zich aanpast op jouw behoeften. Opschalen in het hoogseizoen en afschalen wanneer de drukte over is, zonder dat je met overbodige licenties blijft zitten.

Beheersbaar

Wanneer gebruikers inloggen zorgt Profile Manager voor de rest. Het apparaat wordt automatisch geconfigureerd voor die specifieke werknemer. Waardoor het voor gebruikers van verschillende ploegen of vestigingen gemakkelijk wordt om hetzelfde apparaat te delen.

Betrouwbaar

Je krijgt de allerbeste infrastructuur met redundante servers, meerdere routeringsopties en constante monitoring van onze Cloud-Services. Onze support biedt remote support dankzij MDM en is telefonisch bereikbaar om een ​​snelle oplossing voor mogelijke problemen te garanderen.

Kom langs en ervaar het zelf

Vraag vandaag nog een beleef-sessie aan via één van onze product specialisten. Bij OPAL begrijpen we dat ervaring cruciaal is voor het vinden van een geschikte oplossing. Met name op het gebied van executie-oplossingen. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan demo-apparatuur met software ter beschikking. Hiermee kunnen wij snel en eenvoudig een een demonstratie opstellen. Op deze manier kan je zelf ervaren hoe de producten of software opereren. Bovendien staan onze engineers klaar om jullie vraagstuk naadloos aan te sluiten met jullie systemen. Vraag vandaag nog aan onze product specialisten naar de mogelijkheden zijn!

PLAN NU JE BELEEF SESSIE IN!

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug