Zebra WS50 Wearable Computer

De meest compacte & krachtigste draagbare computer op de markt!

De volgende generatie in draagbare en hands-free mobiele computers is hier! Naast de succesvolle WT6300 serie heeft Zebra een nog compactere draagbare scanner ontwikkeld. Nu zelfs met ingebouwde camera en 2D barcodescanner voor de ultieme alles in één oplossing!

Geschikt voor

  • Magazijnen

  • Transport

  • Retail

  • Hospitality

Zebra WS50 

Met de Zebra WS50 heb je een compacte mobiele computer met dezelfde hoofdonderdelen van een ‘normale’ mobiele computer. Hierbij stond het ontwerp centraal, met het resultaat dat de WS50 de meest complete en flexibelste oplossing is op de markt. Het compacte design en krachtige functionaliteiten zorgen ervoor dat de gebruikers overal mobiele toegang hebben relevante informatie. Bovendien kunnen zij deze informatie op ieder moment inzien en waar nodig aanpassen.

Mede dankzij zijn superieure 1D/2D barcode scanner ben je verzekerd van hoogwaardige scanoplossing. Daarnaast kan je eenvoudig bewijzen en documenten vastleggen met de 13 Megapixel camera. Daarnaast kan je het ook als een walkietalkie gebruiken met Push-To-Talk (PTT) functionaliteit voor de ultieme vorm van communicatie. Tot slot zijn er drie manieren van dragen: de pols, met een 2-vingertrigger of op je hand.

Ringscanner optie

WS50 ringscanner display

back of hand optie

Polscomputer optie

WS polsmount
Test de WS50 nu!

Test de Zebra WS50 vrijblijvend ?

Vraag vandaag nog een demo aan via één van onze product specialisten.

Zelf ervaren welke voordelen de Zebra WS50 voor jullie organisatie heeft? Geen enkel probleem! Met onze specialisten en techneuten helpen we je om het snel en effectief kunnen integreren in jullie bestaande omgeving. Zo haal je het maximale uit je investering. Benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan snel contact op!

Test de WS50 nu!
Zebra WS50 magazijn voorbeeld

Software aansluiten op de WS50

Dankzij het 2 inch AMOLED kleurenscherm van 460 bij 460 pixels heb je een compacte en mobiele scanoplossing die ideaal is voor het weergeven van specifieke werktaken. Samen met de programmeerbare functietoetsen kan je eenvoudig werkprocessen automatiseren, zonder veel handelingen hiervoor te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan orderpicking of locatie toewijzing van specifieke producten. Serienummers scannen van producten en foto’s maken voor bewijsvoering om de actuele status vast te leggen. Het kleine beeldscherm is ideaal voor het weergeven van dit soort data of bevestigen van bepaalde handelingen binnen een werkproces.

Bij OPAL helpen we je om het maximale te halen uit je aanbestedingen. Door de apparaat dusdanig te configureren maar ook te integreren met je bestaande systemen en applicaties voor een complete Enterprise Mobillity Oplossing. Zo blijft data actueel en en real-time inzichtelijk met als resultaat dat je snel kan inspelen of alle veranderingen en transacties binnen de organisatie.

Meer weten over Applicatie Ontwikkeling en systeem integratie?

Vaak is het implementeren van nieuwe hardware al een grote stap in de richting van digitaliseren. Voor een volwaardige oplossing kom je vaak al terecht bij het zo optimaal mogelijk integreren van je bestaande systemen en informatiestromen. Dit doen we door goed in kaart te brengen welke wensen en eisen jullie hebben. Hierbij houden wij rekening met alle aspecten van Enterprise Mobility oplossingen. Zo ben jij verzekerd van een volwaardige oplossing op gebied van hardware, software en integratie van bestaande systemen en netwerken. Overigens niet onbelangrijk om het beheer van al deze elementen goed te bespreken. Uiteraard kan je hiervoor terecht bij één van onze vele specialisten van OPAL.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug