Sinds de komst van HTML5 is er een hoop verandering gekomen in de mogelijkheden van het inzetten van browsers. Door CSS (Cascading Style Sheets) worden webpagina’s beter gepresenteerd en met het gebruik van JavaScript wordt er eerder een online applicatie gemaakt voor wat we vroeger een pagina zouden noemen. Veel SCM (Supply Chain Management) applicaties bieden mobiele bereikbaarheid met behulp van een browser. Denk hierbij aan bijvoorbeeld SAP, Oracle WMS, Microsoft Dynamics, Red Prairie, Exact, etc.

Zet u een standaard of gebruikt u een protocol?

Om uw organisatie te mobiliseren dient u rekening te houden met de toekomst. Besturingssystemen en hardware veranderen continu. Of u nu mobiele apparaten met Windows, Android of iOS gebruikt. U dient uw organisatie te standaardiseren, zodat u makkelijk kunt aanpassen. HTML5 is geen standaard, het is slechts een protocol. Het is geen garantie dat u in de toekomst kunt doen wat goed is voor uw organisatie. U wilt een standaard waarbij u niet merk of modelafhankelijk bent.

Radiostilte in kritische processen

Voor kritische processen binnen uw organisatie wilt u kunnen doen wat het beste voor uw organisatie is. OPAL biedt oplossingen voor browsergebruik in kritische processen voor uw organisatie. Dit doen wij door technologie in te zetten, waarbij er een industriële browser op het mobiele apparaat draait die verbinding maakt met een server module.

Iedereen kent de uitspraak “Houston, we have a problem”. Maar wat als Houston u niet meer kan horen? Wat gebeurt er als een medewerker in een kritisch proces zit en hij of zij de verbinding verliest? De server module managet de sessies met uw gebruikers. Wanneer er een verbinding wegvalt, pikt u daarna de sessie weer op waar hij gebleven is.

OPAL

Performance verhogen in de praktijk

Industriële mobiele apparaten zijn niet sterk in het opbouwen van webpagina’s. De server module neemt het opbouwen van schermen voor zijn rekening voor snellere communicatie en een lichtere dataoverdracht. Voor alle leidende merken in Enterprise Mobility bieden wij oplossingen die op apparaat niveau kunnen worden aangestuurd binnen dezelfde standaard. U hoeft bijvoorbeeld geen specifieke instellingen meer te programmeren om barcodes te scannen, of tools daarvoor te installeren. Ook zorgen wij ervoor dat, in tegenstelling tot de standaard browsers, schermen worden ‘dichtgetimmerd’ voor mobiele gebruikers.

Geen adresbalken of statusbalken maar enkel wat u aan uw gebruikers wilt laten zien: 100% scherm! Komen er nieuwe besturingssystemen of koopt u andere apparatuur? Wij zijn uw rugdekking zonder dat u iets aan uw back-end systeem hoeft te doen. U kunt de juiste apparaten bij de juiste mensen inzetten en hiermee verschillende merken en besturingssystemen hanteren. Dat is een mobiele standaard met toekomst.

Mobiele productiviteit

Ervaart u een van de genoemde problemen of wilt u simpelweg de mobiele kant van uw organisatie verbeteren? Neem dan contact met ons op om te kijken hoe wij een extra stop dagelijks kunnen

toevoegen aan uw rittenlijsten, ieder uur een extra order kunnen laten verzamelen, uw vertegenwoordiger een extra verkoop per dag kunnen laten doen of uw productie een extra order kunnen laten produceren.

Mobiele productiviteit

Ervaart u een van de genoemde problemen of wilt u simpelweg de mobiele kant van uw organisatie verbeteren? Neem dan contact met ons op om te kijken hoe wij een extra stop dagelijks kunnen
toevoegen aan uw rittenlijsten, ieder uur een extra order kunnen laten verzamelen, uw vertegenwoordiger een extra verkoop per dag kunnen laten doen of uw productie een extra order kunnen laten produceren.