De tweede tip van Flip

Vroeger betekende een heftruck terminal een computer met scherm, dat als één geheel werd gemonteerd op een heftruck. Er waren keuzes te maken in losse of ingebouwde keyboards, besturingssystemen en schermen voor bijvoorbeeld buitengebruik of gebruik voor in een vriezer. Deze conventionele modellen zijn nog steeds leverbaar, maar de technologie is soms verder dan u denkt. Is onderstaand probleem herkenbaar voor u?

 

Een defect aan het touchscreen panel of toetsen kan ons proces helemaal stopzetten!

Bij een conventioneel model truckterminal moet bij een defect aan het touchscreen panel of aan een van de keyboardtoetsen meestal de terminal naar de fabrikant worden opgestuurd ter reparatie. In dit geval bent u de unit minimaal een week (en vaak langer!) kwijt. Want als er geen service op de unit afgesloten is, kan dit soms wel tot een maand duren. Tegenwoordig is er een oplossing om deze vaak lange wachttijden tegen te gaan. Er zijn tegenwoordig namelijk truckterminals waarbij het paneel aan de voorzijde los te bestellen is en die u zelf gemakkelijk zelf kunt vervangen. U kunt dus de tijd dat de truckterminal uit bedrijf zal zijn bij een dergelijk defect, terugbrengen van een maand naar een kwartier!

 Blog2-2

Wilt u meer tips over heftruckterminals en het gebruik hiervan? Houdt ons blog in de gaten voor de volgende Tips van Flip. Nieuwsgierig naar de eerste tip van Flip? Lees dan tip 1 over afneembare terminals. Nu al vragen? Neem gerust contact op met ons of reageer onder aan dit artikel!