De vierde tip van Flip

Onderhoud aan uw software, nieuwe gebruikers toevoegen, updates, het zijn allemaal dagelijkse voorvallen. Vroeger betekende een heftruckterminal een computer met scherm dat veel werk met zich meebracht om deze aan de praat te krijgen, en ook aan de praat te houden. Is onderstaand ook voor u een herkenbaar probleem?

Wij moeten regelmatig software updaten op onze terminals. Of wij deze nu één voor één demonteren of met een laptop er naartoe gaan, het kost ons bakken met tijd!

Het demonteren van truckterminals is een behoorlijke klus. Meenemen van terminals naar de IT afdeling is vaak geen optie, tenzij u een mobiele truckterminal heeft met een docking principe.Vaak wordt bij het updaten van software door een IT medewerker een laptop meegenomen en worden de terminals één voor één voorzien van de nieuwe software. Omslachtig en tijdrovend. Een Mobile Device Management service kan u hiermee helpen. Met één druk op de knop kunt u via het draadloos netwerk één update uitvoeren waarbij al uw apparaten worden voorzien van bijvoorbeeld nieuwe software of instellingen. U krijgt uw units niet alleen in de lucht maar u houdt ze ook in de lucht! Ook als een terminal opnieuw moet worden ingesteld na bijvoorbeeld een reparatie, kunt u met een paar klikken automatisch een profiel terugzetten op uw terminal zonder tussenstop bij de IT afdeling.

vehicle-mount-1-big

Wanneer een gebruiker een probleem heeft, is een IT medewerker gelijk een flinke tijd van zijn plek

Geen onnodige wandelingen meer naar het magazijn. U kunt met een Mobile Device Management service gewoon ondersteuning verlenen aan uw gebruikers vanaf uw eigen bureau. Het biedt u de mogelijkheid om uw units te monitoren, remote over te nemen en de gebruiker een bericht te kunnen sturen door middel van een chatsessie. Ook het management plukt hiervan de vruchten, omdat u het gebruik van de terminals overzichtelijk naar uw wensen kunt rapporteren. Hiermee kunt u beter uw processen meten en aansturen om uw doelstellingen te behalen.

 

Gebruikt u naast de truckterminals ook handheld terminals? Dan is Mobile Device Management helemaal een must. Op dit platform worden tal van merken en modellen ondersteund, zodat u centraal uw hardware kunt uitrollen, beheren, updaten en het gebruik ervan kunt rapporteren.

support

Meer tips van Flip?

Wilt u meer tips over heftruckterminals en het gebruik hiervan? Houdt ons blog in de gaten voor de volgende Tips van Flip. Bent u benieuwd naar de eerdere tips van Flip?
Lees dan tip 1 over afneembare terminals tip 2 over het replaceable front panel en tip 3 over leesbare schermen in fel zonlicht!
Nu al vragen? Neem gerust contact op met ons of reageer onder aan dit artikel!