De eerste tip van Flip

Vroeger betekende een heftruck terminal een computer met scherm, dat als één geheel werd gemonteerd op een heftruck. Er waren keuzes te maken in losse of ingebouwde keyboards, besturingssystemen en schermen voor bijvoorbeeld buitengebruik of gebruik voor in een vriezer. Deze conventionele modellen zijn nog steeds leverbaar, maar de technologie is soms verder dan u denkt. Herkent u bijvoorbeeld onderstaande vraag?

Mijn medewerkers moeten nog wel eens van heftruck wisselen, moet ik dan iedere heftruck uitrusten met een aparte truckterminal?

Wanneer u een aantal reserve heftrucks heeft, of bijvoorbeeld een mix van verschillende heftrucks, reach trucks of elektrische pompwagens, kunt u het aantal benodigde heftruckterminals bepalen door het aantal gebruikers in plaats van het aantal heftrucks of elektrische pompwagens. Er zijn namelijk heftruck terminals beschikbaar met een docking station. Hierdoor kunt u moeiteloos van de ene heftruck naar de andere verwisselen zonder uw software sessie te verbreken of te wachten op het opstarten van een nieuwe heftruck terminal. Dit geeft ook de mogelijkheid om truckterminals op een centrale plek te bewaren en beheren.

 

Blog1-2Blog1-1

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer tips over heftruckterminals en het gebruik hiervan? Houdt ons blog in de gaten voor de volgende Tips van Flip. Nu al vragen? Neem gerust contact op met ons of reageer onder aan dit artikel!