Intermec’s VERDEX is de eerste bewezen mobiele technologie voor adresextractie en verificatie speciaal geschikt voor middelgrote tot grote koerier- en express bedrijven. Elk koerier- en express bedrijf heeft te maken met pakketten die een verkeerd adres hebben of zelfs géén adres. Deze verkeerd geadresseerde pakketjes maken gemiddeld 10-20% van het totaal uit.

Hierdoor worden pakketten niet doorgezet naar de ontvanger en moeten de adressen handmatig gezocht worden. Dit kost natuurlijk tijd die niet voor andere werkzaamheden gebruikt kan worden.
VERDEX is een oplossing die adressen direct verifiërt of opzoekt. En dit allemaal in de palm van uw hand. Bedenk u wat het oplevert als er geen tijd meer besteed hoeft te worden aan het nabellen of nazoeken van adressen.

Opal heeft VERDEX specialisten in huis die u kunnen adviseren en ondersteunen tijdens de implementatie van Intermec’s VERDEX.

VERDEX- Verified data extraction

Wat kan VERDEX? VERDEX kan handgeschreven teksten lezen en verifiëren. Nu is deze technologie niet nieuw, wel nieuw is het dat dit op mobiele computers van Intermec geïnstalleerd kan worden. VERDEX is gebaseerd op beproefde technologie die wereldwijd bij koeriers- en expresdiensten wordt gebruikt, maar is door Intermec geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele computers.

Voordelen:

  • VERDEX wordt ingezet op de meest geschikte plek: daar waar de pakjes binnenkomen
  • Met één druk op de knop wordt het adres door middel van algoritmen gecheckt en geverifieerd.
  • Track&trace systemen worden 300% efficiënter, omdat er minder handmatig ingevoerd hoeft te worden
  • Fouten gemaakt door handmatig invoeren zijn verleden tijd
  • Eenvoudig te integreren in bestaande mobiele applicaties
  • Exclusief verkrijgbaar op Intermec mobiele computers

Systeem benodigdheden:

  • Geschikte apparaten: CN3, CN50, 70 Series
  • Imagers: EA11, EA21, EA30
  • Geschikte besturingssystemen: Windows Mobile 6.1 & 6.5
  • Benodigd geheugen: 256MB RAM en hoger

Verificatie database

De toepassing kan geïntegreerd worden met uw bestaande database, maar u kunt ook gebruik maken van andere databases.

VERDEX in het kort

VERDEX is een software component, exclusief verkrijgbaar op Intermec mobiele computers. VERDEX combineert alle technologieën die nodig zijn om adresgegevens te verifiëren. VERDEX is ontworpen voor koerier- en express organisaties die het volume en de bijbehorende kosten van onbestelbare zendingen willen verminderen.

Vrijblijvend meer informatie? Opal neemt graag contact met u op!

 

Video’s: