De eerste buitenlandse vestiging van Opal is een feit! Sinds januari 2012 is Opal ook actief in Duitsland. Vanuit een gloednieuw kantoor in het financiële hart Düsseldorf en natuurlijk via de nieuwe Duitstalige website.

Opal is een leverancier van Automatische Identificatie en (mobiele) Data Collectie producten en oplossingen. Opal staat voor kwaliteit van producten, service en diensten. Opal onderscheidt zich door de snelle levering van een breed assortiment A-merkproducten zoals Motorola, Zebra en Intermec vanuit de grootste voorraad van Europa tegen een scherpe prijs. Naast producten kunt u bij Opal terecht voor uitgebreide service, dienstverlening en ondersteuning.

Met de opening van het kantoor in Duitsland (Opal GmbH) en toekomstige internationale uitbreiding verwacht Opal uit te groeien tot de prominente Europese leverancier van Automatische Identificatie en (mobiele) Data Collectie oplossingen. Opal centraliseert haar logistieke- en operationele activiteiten in Nederland en kan daardoor de garantie vandaag besteld, morgen in huis, op Europees vlak waarmaken.

Er is binnen Opal maanden gewerkt aan de voorbereidingen van de Duitse business-tak en de Duitstalige website. Een team van Duitstalige medewerkers staan beschikbaar om de klanten direct van dienst te zijn. Binnen Opal is men dan ook trots dat deze stap gezet is. De onderneming maakt zich klaar voor de volgende internationale uitbreiding.
Zie: https://www.opalbv.com

Duitse vlag