Heeft u voldoende controle over uw netwerk apparaten? Kunt u ze makkelijk lokaliseren en eenvoudig updaten? Een goed inzicht in uw apparaten en een automatische controle zorgt voor directe besparingen op uw IT en operationele kosten.

InControl van Intermec geeft u het broodnodige inzicht in de werking van alle apparaten in uw netwerk. Met de drie flexibele en aanpasbare INcontrol oplossingen Inview, Insync en Incommand is er voor iedere situatie één. Incontrol maakt gebruik van de bewezen technologie van Intermec en kan o.a. de volgende diensten leveren:

  • Op afstand beheren van uw netwerk
  • Real-time tracking van alle netwerkapparaten
  • Beveiliging van uw netwerk
  • Diagnose & configuratie op afstand
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Al deze opties zijn ondergebracht in makkelijk te begrijpen softwareprogramma’s, zodat u er zo mee aan de slag kunt.

 

Intermec- INcontrol bestaat uit drie verschillende oplossingen:

Intermec- INview

INview kan toestelinformatie laden en organiseren. Elk toestel krijgt een begrijpelijke naam en een nummer, zodat ze goed te identificeren zijn. Het systeem geeft een waarschuwing als apparaten zich al vijf dagen niet hebben aangemeld. Hierdoor kunt u zelf de juiste actie ondernemen. U krijgt tevens toegang tot het Intermec INcontrol programma, evenals de mogelijkheid om op het apparaat inventarisatie rapporten uit te voeren.

Intermec- INsync

Met INsync profiteert u van een uitgebreid device management systeem tegen minimale kosten. Net als bij INview krijgt u ook de uitgebreide ondersteuning van het INcontrol Command Center, maar daarbovenop nog geavanceerdere mogelijkheden voor het oplossen van problemen. Ook de rapportages kunnen nóg uitgebreider worden opgezet.
Het systeem houdt onder andere de volgende belangrijke informatie in de gaten: levensduur van de batterij, accu status, signaal sterkte en de ip-adressen. Indien gewenst kunnen ook e-mail en sms alerts worden gegeven. Er is nog veel meer mogelijk, vraagt u onze adviseurs naar deze specifieke toepassingen!

Intermec- INcommand

Bent u op zoek naar een programma dat flexibel, maar toch veeleisend apparaat- en netwerkbeheer aankan? Intermec INcommand is hier zeer geschikt voor. Met de toevoeging van draadloos netwerk beheer kunt u nóg beter alle apparaten beheren. INcommand beschikt over dezelfde opties als INsync, maar kan al het volgende binnen uw netwerk monitoren: de netwerkverbindingen, switches, netwerk printers, servers en acces points. Als er problemen zijn, geeft INcommand u een melding. Of u nu een WLAN of een WWAN netwerk heeft, INcommand zorgt voor de perfecte ondersteuning.

 

Verschillen tussen INview, INsync & INcommand

Video’s