Met een nieuw jaar voor de deur en het dertigjarig bestaan van het bedrijf, lanceert Seagull een nieuwe versie van hun software: BarTender 2016. Seagull BarTender is dé software voor het voor het ontwerpen, beheren en printen van labels, barcodes, RFID tags en pasjes. In de release van BarTender 2016 zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd en bestaande functionaliteiten verbeterd en/of uitgebreid. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen:

Complete ondersteuning voor RFID

Met de release van BarTender 2016 is de support voor RFID sterk uitgebreid. Daarnaast is er ondersteuning van EPC URI syntax en de mogelijkheid om RFID beveiligingsinstellingen per document te specificeren. (Beschikbaar vanaf Professional editie)

Betere database functionaliteiten

Seagull heeft de gebruiksvriendelijkheid van de software sterk verbeterd. Zo maakt BarTender 2016 gebruik van ADO.NET drivers waardoor de software naadloos met uw database verbindt. Zo kunt u met de live preview wizard eenvoudig dynamische formulieren creëren, data zoeken en selecteren. (Beschikbaar vanaf Professional editie)

Nieuwe mogelijkheden in het digitale tijdperk

De Print Portal van BarTender 2016 biedt een browser based interface. Hiermee gaat Seagull mee met het digitale tijdperk waarbij BarTender documenten vanaf elk device, inclusief tablets en smartphones, kan printen. (Beschikbaar vanaf Professional editie).

Multifunctioneel door integratie

Met de nieuwe release van BarTender wordt de Integration Builder geïntroduceerd en tegelijkertijd het oude Commander vervangen. Hieronder staan de mogelijkheden en eigenschappen van de Integration Builder op een rij:

  • BarTender vanuit andere programma’s triggeren om een printopdracht te starten.
  • Directe integratie met ERP-systemen met ingebouwde support, zoals: SAP, Oracle of IBM WebSphere.
  • Beschikbaar voor BarTender 2016 Enterprise Automation editie

Een compleet aanbod bij OPAL

Naast het aanschaffen van Seagull BarTender 2016 software, kunt u bij OPAL ook terecht voor advies. Indien u niet zeker weet welke editie van de software voor u het meest geschikt is, kunnen wij u adviseren. Ook in trainingen en uitleg over BarTender software kunnen wij u voorzien.

Klik hier voor een compleet overzicht van de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen van BarTender 2016 (in het Engels).


Overzicht van Seagull BarTender 2016 producten

Dit is de basisuitvoering van BarTender. Deze licentie wordt per werkstation afgegeven met een onbeperkt aantal printers.

Deze licentie wordt per werkstation afgegeven, met een onbeperkt aantal printers. Een uitvoering met database mogelijkheden van BarTender.

Deze licentie wordt afgegeven op het aantal printers en bevat de meest geavanceerde etiketontwerpfuncties van BarTender, plus standaard integratiefuncties.

Deze licentie is gebaseerd op het aantal printers. Het aantal gebruikers is onbeperkt. Volledige functies en alle (data) integratie mogelijkheden van BarTender.

Alle edities van BarTender 2016 zijn naast een 32-bits uitvoering nu ook beschikbaar in een 64-bits versie.