De Datalogic Powerscan is alweer enige tijd op de markt en heeft destijds de Datalogic Dragon vervangen. De Datalogic Powerscan is het antwoord op vragen als: ‘hoe scan ik barcodes in het magazijn‘ of: ‘ik wil barcodes scannen in industriële omgevingen‘.

1D of 2D barcodespowerscanfamily

Binnen de Powerscan familie heeft u de keuze uit een 1D laserscanner of 2D imager. Binnen de 1D laserscanners wordt er onderscheidt gemaakt tussen een standaard range en een autorange scanafstand waarbij u bijvoorbeeld pallets kunt scannen vanaf een heftruck tot wel 10 meter.  Het grote verschil tussen beide barcodescanners zit hem in het feit dat de 2D variant geschikt is om naast 1D codes ook 2D codes te scannen en de mogelijkheid biedt om handgeschreven tekst of handtekeningen te identificeren.

Bedraad en draadloos

Om een compleet scala aan te bieden is de Powerscan naast de bedrade versie ook leverbaar in een draadloze variant. Hierbij heeft u de keuze uit Bluetooth of RF-communicatie (433 MHz). Naast de techniek zit is er ook een verschil in scanbereik  tussen de Bluetooth-versie (tot 90 meter van het basisstation) en RF-versie (tot 50 meter van het basisstation). Beide afstanden kunnen enkel gehaald worden in een open ruimte.

Greenspot Technologie

Alle Datalogic Powerscans beschikken over de Green Spot Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er een zichtbare ‘Green-Spot”op de barcode wordt geprojecteerd wanneer de barcode goed is uitgelezen. Dit is erg praktisch voor luidruchtige omgevingen waarbij de ‘scanpiep’ niet hoorbaar is men op deze manier toch weet of de barcode correct gescand is.

De keuze is reuze

Welke uitvoering van de Datalogic Powerscan heb ik nodig? Deze vraag zal ongetwijfeld door uw hoofd spelen. Om voor u die keuze iets makkelijker te maken hebben we de verschillende uitvoeringen van de Datalogic Powerscan voor u op een rijtje gezet:

Bedraad

Draadloos

Scannertypes

PD7000 PD7100 PD8300 PD8500 PBT7100 PBT8300 PM8300 PM8500
1D Laserscanner X S S X S S S X
1D Long Range Laserscanner X X O X X O O X
1D/2D Standard Range Imager S X X S X X X S
1D/2D Wide Angle (groot leesveld) X X X O X X X O
1D/2D High Density (voor kleine barcodes) O X X O X X X O

Display

Geen display S S S S S S S S
Display met 3 toetsen X X X X X O O O
Display met  16 toetsen X X X X X O O O

Radio Communicatie

Geen radiocommuncatie (bedraad) S S S S X X X X
Bluetooth X X X X S S X X
RF (433MHz) X X X X X X S S
STAR X X X X X X O O
S (Standaard-uitvoering)
O (Optioneel)
X (niet leverbaar i.c.m. deze scanner)

Informatie?

Opal kan het complete assortiment van Datalogic Scanners  uit voorraad leveren, waaronder het complete gamma van de Datalogic Powerscanserie. Daarnaast kunnen wij als Datalogic Specialist de complete installatie en service afhandeling voor u verzorgen. Meer informatie of direct kopen? Vul onderstaand formulier in of bezoek onze website: www.opalbv.com