Datalogic laat zien dat communicatiemogelijkheden zeer belangrijk en niet meer weg te denken zijn in de scanning industrie. Dit doen zij met de nieuwe Datalogic Powerscan PBT8300 laser scanner met bluetooth®. Hiermee is de gebruiker altijd verzekerd van een uitstekende verbinding in onder andere industriële omgevingen waar de PBT8300 voornamelijk zal worden ingezet.

Datalogic Powerscan PBT8300

De wereld van vandaag beweegt zich snel. Werk dat eerst uren duurde, wordt tegenwoordig in minuten voltooid. Dit is vooral veelvoorkomend in fabrieken en magazijnen, waar goederen snel moeten worden geproduceerd en worden verplaatst om de vraag van de klanten bij te kunnen houden. In de huidige omgeving zijn hoge snelheid en nauwkeurige, real-time communicatie van fundamenteel belang om processen soepel en foutloos te laten verlopen. Datalogic speelt hier zeer goed op in met de release van de Datalogic Powerscan PBT8300 laser scanner met Bluetooth® die is ontworpen voor bedrijven in industriële omgevingen die maximale mobiliteit en flexibiliteit eisen. Dit in een apparaat dat tegen een stootje kan en vochtwerend is.

De Powerscan PBT8300 biedt aanzienlijke voordelen voor ondernemingen, vooral daar waar men heftrucks met vehicle mount computers inzet. Met behulp van de Bluetooth® technologie kan er een directe koppeling gemaakt worden tussen de scanner en de computer (bijvoorbeeld de vehicle mount computer), zonder dat er een tussenliggende ontvanger nodig is.

Powerscan PBT8300 op heftruck

De Datalogic PBT8300 is gebaseerd op de standaard van Bluetooth® 2.0 en is eenvoudig aan te passen zodat deze kan voldoen aan de eisen van zowel klasse 1 als klasse 2. In de klasse 1 modus kan de PBT8300 in een open ruimte een afstand van 90 meter overbruggen. Indien gewenst kan de scanner worden geconfigureerd zodat deze werkt binnen de specificaties van klasse 2. Tevens wordt de beveiliging van gegevens gegarandeerd door de instelbare PIN-code waardoor gebruikers geïdentificeerd kunnen worden.
Tot slot is dit model ook uitgerust met de geavanceerde greenspot technologie waarmee u in luidruchtige omgevingen door middel van een groen lampje een bevestiging krijgt wanneer de barcode juist is gescand.

Powerscan PBT8300 op heftruck

De Datalogic Powerscan PBT8300 is vanaf nu verkrijgbaar bij DirectID. Voor meer informatie over deze nieuwe scanner van Datalogic kunt u terecht op onze website.