De succesvolle Datalogic Skorpio™ heeft een waardige opvolger gevonden, de Datalogic Skorpio™ X3. Deze mobiele computer combineert een ultiem ontwerp met de nieuwste technologieën, waardoor de data-collectie sneller, efficiënter en gemakkelijker wordt. Zo beschikt de Datalogic Skorpio™ X3 over het grootste, best afleesbare grafische kleurentouchscreen, (3,2 inch) in zijn klasse. De speciaal ontworpen behuizing heeft een perfecte ergonomie waardoor vermoeidheid bij de gebruiker tot een minimum wordt beperkt. De Skorpio™ X3 is stoot-, schok- en valbestendig en garandeert een werkt optimaal, scan na scan na scan. De Skorpio™ X3 is trendy, lichtgewicht en compact, wat zorgt voor een perfecte balans en dus optimaal gebruikersgemak.

Datalogic Skorpio X3

De scanengine is onder een lichte hoek geplaatst, zodat hij licht naar beneden scant. Hierdoor kunnen zowel 1D als 2D codes eenvoudig gelezen worden, zonder dat de gebruiker de pols moet draaien. In combinatie met de gepatenteerde Green Spot van Datalogic (een groene stip ter scanbevestiging) zorgt ervoor dat het scannen eenvoudig verloopt en de gebruiker meteen de informatie uit de scan van het beeldscherm kan aflezen.

 

Datalogic Skorpio X3 in gebruik, toetsen en stylus Datalogic Skorpio X3 in gebruik, scannen

Dit zijn slechts enkele van de belangrijke features van de Skorpio™ X3. andere specificaties van dit apparaat zijn onder andere:

  • Optioneel ‘extended life’ batterij waarmee eenvoudig een dubbele shift gedraaid kan worden
  • Een 802.11a/b/g radio
  • Een afneembare gungrip
  • Micro SD connector

Dit alles zorgt ervoor dat de Datalogic Skorpio™ X3 een zeer gebruiksvriendelijke en innovatieve mobiele computer is.
Wilt u nog meer weten over deze nieuwe mobiele computer van Datalogic? Kijkt u dan op onze website!