Verbeter de ervaringen van uw klanten aan de kassa met de nieuwe scanner van Intermec, de SG20 handheld scanner. Deze scanner is verkrijgbaar met de snelste 1D- of 2D-barcode imaging technologie voor snelle, foutloze scans! De Intermec SG20 is ergonomisch zo ontworpen dat deze scanner perfect is voor gebruik aan de counter, of dit nu toepassingen in de detailhandel, op kantoor, bibliotheek of lichte industrie zijn.

Intermec SG20 barcode scanner in gebruik aan de kassa

Snel en betrouwbaar scannen

Aan de kassa draait alles om snelheid en efficiëntie. De Intermec SG20 is voorzien van de snelste barcode scan technologie, met een bewegingstolerantie van meer dan 50 keer ten opzichte van de gemiddelde scanner. Dit zorgt ervoor dat alle gangbare 1D- en 2D-barcodes eenvoudig en consistent gescand kunnen worden, zodat u uw klanten sneller van dienst kunt zijn en de rij aan de kassa kort blijft.

Sluit aan bij uw behoeften

U kunt kiezen voor de draadloze Bluethooth scanner, waarmee u 10 meter bereik heeft (ideaal als u vaker naast of iets van uw counter af moet scannen) of voor de eenvoudige bedrade versie van de SG20. Kies vervolgens de scan engine die het best afgestemd is op uw behoeften; de 1D of de 1D/2D scan engine.
Intermec biedt een verscheidenheid aan bijpassende accessoires, zoals stands en houders, zodat handsfree scannen eenvoudig mogelijk is en er voldoende ruimte op uw counter blijft. De gehele SG20 lijn (inclusief de accessoires) is betaalbaar geprijsd.

 

Een nieuw design

Het stijlvolle design van de Intermec SG20 wijkt af van de traditionele “gun-vormige” handheld scanners zoals we deze gewend zijn. Intermec heeft zorgvuldige aandacht besteed aan details en de gebruiksvriendelijkheid uitgebreid getest. Dit heeft gezorgd voor een scanner die niet alleen mooi staat op uw counter, maar tevens geoptimaliseerd is voor het comfort van de gebruiker, met een natuurlijke zachte grip en ideale trigger locatie.
De SG20 is voorzien van een multi-kleuren LED en geeft een heldere visuele melding als een scan succesvol is, waardoor deze scanner ook in rumoerige omgevingen gebruikt kan worden. De LED kan zelfs zo worden geprogrammeerd zodat deze qua kleur bij de inrichting van uw winkel past.
Intermec SG20 barcode scanner
Wilt u meer weten over deze nieuwe scanner van Intermec? Kijk dan op onze website.