De MC2100 van Motorola is het nieuwste model in het mobiele computersegment van Motorola. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld om het automatiseren van uw magazijn betaalbaar te maken. Door haar lage aanschafwaarde legt Motorola de drempel van uw ROI (return on investment) erg laag. Dankzij haar ergonomische behuizing is de MC2100 makkelijk op te bergen in uw jaszak of overall en dus uitermate geschikt voor magazijntoepassingen. Maar de MC2100 is ook zeer geschikt voor het automatiseren van het vastleggen van de voorraadinformatie op de winkelvloer of op kantoor. Doordat er geen informatie meer handmatig in de computer hoeft worden ingevoerd, neemt de kans op typefouten af, en doordat werknemers meer taken per dag aan kunnen neemt de productiviteit toe.

De MC2100 is zeer voordelig geprijsd, maar biedt verschillende functies die u normaal gesproken alleen van een duurdere mobiele computer zou verwachten, zoals bijvoorbeeld een best-in-class processor, een robuust ontwerp, superieure ergonomische vormgeving en flexibele mogelijkheden voor gegevensvastlegging.

De MC2100 is leverbaar als batch of WiFi-uitvoering (802.11b/g/n) met een numeriek toetsenbord (27 toetsen). Op het gebied van barcode scanning is deze beschikbaar met een 1D laser scanner, 1D imager of een 2D area imager (2D alleen in de WiFi-uitvoering). Alle configuraties draaien op het Windows CE 6.0 platform waardoor de MC2100 makkelijk te integreren is in uw ERP of WMS-systeem.

Meer informatie vindt u op onze website