Naast de succesvolle Motorola LS2208 met laserscanner heeft Motorola onlangs de Motorola LI2208 met lineair imager-technologie geïntroduceerd. Daarmee wordt ook gelijk het grootste verschil aangegeven tussen deze twee scanners. Doordat BYOD (bring your own device) binnen verschillende markten in opkomst is, zal het inzetten van imager scanners ook binnen Motorola steeds meer worden toegepast. Het is namelijk bij bijvoorbeeld het scannen van barcodes vanaf een mobiele telefoon noodzakelijk om een imager te gebruiken.

In welke omgevingen kunt u de Motorola LI2208 inzetten?

De LI2208 is breed inzetbaar binnen diverse bedrijfstakken, maar zal met name binnen kantoor- en winkelomgevingen gebruikt worden. Ook binnen productie omgevingen zullen deze net als de LS2208 veelvuldig ingezet kunnen worden.Hieronder staan enkele scantoepassingen voor de Motorola LI2208 kort weergegeven:

  • Barcodes scannen op kantoor (inscannen van dossiers)
  • Barcodes scannen in winkels (afrekenen van artikelen aan de kassa)
  • Barcodes scannen in productie (inscannen van patiëntendossiers en patiëntregistratie)
LI2208inuse

BYOD (bring your own device)

LI2208inuse3

Afrekenen van artikelen

LI2208inuse2

Voorraadinventarisatie

Wat u verder nog moet weten over de LI2208

De Motorola LI2208 is aan te sluiten via de RS232- of USB-poort op uw PC of laptop. De standaard fabrieksgarantie is 5 jaar (60 maanden).  De LI2208 is in drie uitvoeringen verkrijgbaar: wit, zwart en een speciale healthcare-uitvoering met een desinfecterende behuizing.