De huidige CK3 van Intermec is in een nieuw jasje gestoken. Om deze mobiele computer nog meer op klantvraag en klantwens af te stemmen heeft Intermec de CK3 opgesplitst in de Intermec CK3R en Intermec CK3X. Globaal kan er gesproken worden over een upgrade van huidige Intermec CK3.
Wat zijn nu eigenlijk de grote verschillen met haar voorganger? Welke Intermec CK3 past het beste bij mijn huidige situatie waarin ik barcodes scan? Het antwoord op deze vragen gaan wij u geven gedurende dit artikel.

De verschillen tussen de Intermec CK3 en de Intermec CK3R/CK3X

Zoals hierboven beschreven is nog meer gekeken naar de wensen van de doelgroep. Om dit naar de praktijk toe te kunnen vertalen kunnen we vanaf heden spreken van 2 varianten.

Intermec CK3R mobiele computer

De Intermec CK3R is speciaal ontwikkeld voor verschillende toepassingen binnen de retailmarkt. Hierbij  moet u denken aan: “barcodes scannen voor balansinventarisatie” en  “producten in- en uitboeken”. De CK3R beschikt standaard over een 2D scanner, zodat u alle typen barcodes kunt scannen. Dit ook met het oog dat 2D barcodescanning in opmars is.

Eigenschappen

De belangrijkste kenmerken van de Intermec CK3R mobiele computer staan hieronder beschreven:

 • Besturingssysteem: Windows Embedded HandHeld 6.5.3CK3
 • Scannertype: 2D Imager(EA31 engine)
 • Toetsenbord: Alpha nummeriek of Nummeriek
 • Draadloze verbindingen: WiFi 802.11 a/b/g/n en Bluetooth versie 2.1
 • Display: 3.5 inch QVGA scherm (240 x 320 pixels)
 • Gewicht: 401 gram

Voor de volledige eigenschappen van de CK3R  kunt u de brochure hier bekijken.

Intermec CK3X mobiele computer

De Intermec CK3X is de grotere broer van de Intermec CK3R en kunt u dan ook zijn als de directe vervangen van de Intermec CK3. Qua fysieke eigenschappen zal dit snel terug te zijn doordat de Intermec CK3X iets dikker is (3.6 om 2.8cm) en ook meer gewicht in de schaal legt (499 om 401 gram). Daarnaast is de CK3X optioneel leverbaar met een pistoolgreep voor intensieve scantoepassingen.
Maar ook aan de binnenkant zijn er duidelijk verschillen. Zo is de zal de Intermec CK3X ook leverbaar zijn met de befaamde EX25 Near/Far 2D imager. Hiermee bestaat de mogelijkheid om barcode van 15cm tot een afstand van 15mtr te kunnen uitlezen (uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van de barcode). Verder is het intern geheugen groter (512MB om 1GB) en heeft deze een hogere valbestendigheid (1.2 om 1.5 meter).

Eigenschappen

Ook hier hebben we de belangrijkste eigenschappen van de Intermec CK3R mobiele computer voor u op een rij gezet:

 • Besturingssysteem: Windows Embedded HandHeld 6.5.3
 • Scannertype: 2D Imager(EA30 engine), optioneel EX25 Near/Far 2D Imager
 • Toetsenbord: Alpha nummeriek of Nummeriek
 • Draadloze verbindingen: WiFi 802.11 a/b/g/n en Bluetooth versie 2.1
 • Display: 3.5 inch QVGA scherm (240 x 320 pixels)
 • Gewicht: 499 gram (optioneel pistoolgrip bij te bestellen)

Voor de volledige eigenschappen van de CK3X  kunt u de brochure hier bekijken.

Informatie?

Opal kan het complete assortiment van Intermec leveren, waaronder de Intermec CK3R/Ck3X. Daarnaast kunnen wij als Intermec Specialist de complete installatie en service afhandeling voor u verzorgen. Meer informatie of direct kopen? Bezoek onze website: www.opalbv.com