Onlangs heeft Opal het assortiment uitgebreid met Code Readers.  Deze scanners zijn een uitstekende aanvulling op het huidige assortiment van scanners met- en zonder draad. Hieronder kunt u meer informatie vinden over de Code Readers.

Wie is Code Corporation?

Code Corporation is een innovatieve producent in de automatische identificatie en gegevensverzameling industrie. Code ontwerpt, ontwikkelt en produceert barcodescanners en mobiele computers. Daarnaast leveren zij software tools voor het verzamelen van gegevens en de ontwikkeling van toepassingen.

Code

Code is bovendien eigenaar van verschillende gepatenteerde technologieën. Waaronder GoCode, dit is een gepatenteerde matrix-achtige (2D) symboliek voor beveiligde data-applicaties. Het bedrijf richt zich wereldwijd op gebruikers in sectoren als; Gezondheidszorg, Overheid, Retail en Productie.

Hieronder ziet u een drietal verschillende scanners van Code:

Code

Waarom een Code Reader?

Barcode technologie is constant onderhevig aan ontwikkeling, met name tweedimensionale codes zijn voor tal van branches een vanzelfsprekende ontwikkeling. Code is één van de producten die zichzelf specifiek heeft toegelegd in de ontwikkeling hiervan. Door het in eigen beheer ontwikkelen van een geavanceerde high-definition en multi-resolutie lens hebben zij een unieke verzameling van producten en oplossingen. Daarnaast zijn de oplossingen van Code ontworpen voor de mobiele werknemer, ergonomie van een product staat hierdoor hoog in het vaandel.

Voor welke markten/toepassingen geschikt?

Door haar focus op de gezondheidszorg biedt Code oplossingen die kunnen worden geïntegreerd in alle gebieden van een gezondheidszorg omgeving. Denk hierbij aan;

  • ontvangstbalies van ziekenhuizen;
  • HIS en inventaris koppelingen van apotheken;
  • monster registratie / identificatie in laboratoria;
  • Registratie van medicatie aan patiënten.

Code producten beschikken over een desinfecterende behuizing met de hoogste IP-waarde in de markt. Deze maakt het gebruik van ontsmettingsmiddelen mogelijk zonder het apparaat te beschadigen. Hiermee kan een ziekenhuis de oplossing in zetten zonder te hoeven vrezen over de kansen op kruisbesmetting.

Alle Code barcodescanners zijn ergonomisch en licht van gewicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Een gebruiker kan de units zonder problemen met zich meedragen. Wat weer zorgt voor betere prestaties en een continuïteit van een bedrijfsproces.

Wilt u weten wat de producten van Code voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs op +31 (0)88 2353 400 of mail ons op info@opalbv.com