Onlangs heeft Opal het assortiment uitgebreid met mobiele werkstations en Cabinets. Hiermee is een belangrijke schakel voor oplossingen binnen het magazijn/warehouse en ziekenhuizen toegevoegd.

Hieronder zijn zowel een mobiel werkstation als een cabinet toegelicht.

Mobiele werkstations voor magazijn / productieWerkstations350

Bij een Mobiel werkstation kunt u denken aan een wagentje waarmee u een vaste etiketten printer een PC met daaraan een scanner gekoppeld mobiel maakt. Hiermee heeft u uw complete werkplek altijd binnen handbereik.
Deze mobiele werkstations (mobile application cart) zijn speciaal ontwikkeld voor procesoptimalisatie en het verhogen van de flexibiliteit binnen het magazijn, productiomgeving of ziekenhuizen. Met behulp van een werkstation kunnen werkprocessen als orderpicking, het printen van werkbonnen en etiketten sneller of patiëntregistratie  efficiënter verlopen. Hiermee bespaart u dus enorm veel tijd. De investering in een werkstation word dus binnen no-time terugverdiend.

Hieronder hebben wij de grote voordelen van een mobiel werkstation op een rij gezet:

  • Maak een vaste printer of PC mobiel
  • Grote geïntegreerde accu (8-12 uur operationele capaciteit)
  • Verhoog de efficiency van diverse processen binnen uw warehouse

Mobiele werkstations zijn beschikbaar met verschillende opties. Op deze manier kunt u uw mobiele werkstation naar eigen wens samenstellen.

Opal Cabinets: kasten voor het opladen en opbergen van mobiele computers

De Opal cabinet is een cabine speciaal ontworpen voor het opbergen van mobiele computers voor bedrijven in de logistiek en productie. De problemen waar zij tegen aanliepen waren o.a. mobiele computers die kwijt raakten en half opgeladen apparaten die halverwege een shift leeg waren. Met de Opal Cabinet behoren dergelijke problemen tot het verleden.

Cabinets1

Totale chaos

Cabinets2

Zoekgeraakte terminals

cabinets3

De oplossing!

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder hebben wij de grote voordelen op een rij gezet:

  • Overzicht van alle apparaten in 1 oogopslag
  • Opslag/oplaadcapaciteit: 20 apparaten
  • Slechts 1 stopcontact benodigd (geen overbodige kabels)
  • Luchtventilatie
  • Dual ethernetpoort

Optioneel kunt u deze Cabinet voorzien van een een WiFi hotspot platform. Ook kunnen OS-upgrades en firmware updates eenvoudig worden uitgevoerd. U kunt de Cabinet bevestigen aan de vloer of aan de muur. Wij leveren maatwerk oplossingen voor opberg/oplaadkasten.

Reageren?

Uiteraard vernemen wij graag wat u bevindingen zijn van dit artikel hieronder kunt u uw reactie achterlaten. Wilt u meer weten over u hoe u met behulp van de cabinets en de mobiele werkstations uw werkprocessen binnen het magazijn kunt verbeteren? Neem dan contact met ons op: www.opalbv.com