Panasonic heeft specifiek voor de zakelijke markt laptops en tablets ontwikkeld die bestand zijn tegen omgevingsfactoren in de productie-omgevingen en industrie. Vanaf heden zijn deze robuuste laptops en tablets ook beschikbaar bij Opal. Hieronder treft u een kort overzicht.

Panasonic Toughpad

De Panasonic Toughpad FZ-G1 is een robuuste tablet geschikt voor de zakelijke markt. Panasonic heeft de Toughpad uitgerust met Windows 8 Professional en een multi-touch outdoor display voor buitengebruik. De Touchpad FZ-G1 heeft een display met een grootte van 10,1 inch (full HD) . 

De Panasonic Toughpad is onder andere geschikt voor:

  • Field service medewerkers
  • Servicemonteurs
  • Inspectie medewerkers

FZ-G1-2

Naast de standaarduitvoering is sinds kort ook een explosiebestendige variant leverbaar. Deze uitvoering is specifiek ontwikkeld voor gebruik in de olie- en gasindustrie. Lees verder

 De Panasonic FZ-M1 is een robuuste tablet speciaal voor gebruik buiten de vier muren. Deze tablet is voorzien van een 7 inch outdoor scherm.

FZ-M1-inuse

Dankzij het compacte formaat en het lage gewicht is deze tablet qua ergonomie een schot in de roos voor de mobiele professionele gebruiker. Lees verder

Panasonic Toughbook CF-53

De CF-53 toughbook van Panasonic is een ultra-robuuste toughbook computer geschikt voor verschillende toepassingen in industriële omgevingen.

CF-53-4

Panasonic heeft deze ultra-robuuste toughbook specifiek ontwikkelt voor de zakelijke markt, zoals:

  • Ophalen van real-time informatie vanuit ERP-systeem
  • Het maken van werkorders en taakregistratie
  • Real-time doorzetten van digitale werkbonnen naar kantoor
  • Volg op afstand uren van uw werknemers en voortgang van een project gedurende de dag

Panasonic geeft aan dat de CF-53 ongeveer 15 uur mee zou moeten gaan met een volle batterij.  Lees verder

Panasonic Toughbook CF-H2

De Panasonic Toughbook CF-H2 is een robuuste tablet PC geschikt voor mobiele medewerkers in het zakelijk segment.  De 10 inch CF-H2 Field is specifiek ontworpen voor field service of buitendienstmedewerkers om data, foto’s etc. op te halen.

CF-H2-field

Panasonic Toughbook CF-H2 Healthcare

Naast de standaarduitvoering is er ook een versie van de CF-H2 beschikbaar voor zorginstellingen. Deze tablet is op een eenvoudige manier te reinigen en te ontsmetten. Hierdoor is deze tablet een garantie voor de ziekenhuisveiligheid. Lees verder

CF-H2-healthcare

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het inzetten van Panasonic robuuste tablets en toughbooks binnen uw organisatie?  Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan ons democenter. Bekijk in de tussentijd onderstaande video.