DirectID treedt toe tot OPAL Group

Direct Identification BV, leverancier van oplossingen voor automatische identificatie en enterprise mobility, is met ingang van 1 december 2014 toegetreden tot de OPAL Group.

OPAL, met haar hoofdvestiging OPAL Associates Holding AG in Wetzikon Zwitserland, is momenteel actief in 10 Europese landen en heeft rond de 100 medewerkers. Met het belang in DirectID breidt de AutoID systeem integrator, haar activiteiten uit in de Benelux. “DirectID was voor ons een logische keuze om de activiteiten uit te breiden in de Benelux”, zegt Michel Bosshard. Oprichter en CEO van de OPAL Group. ”De onderneming heeft een goede reputatie, zeer uitgebreide klantenkring en volgt een strategie die vergelijkbaar is met die van ons”, aldus Bosshard. De OPAL Group heeft zorgvuldig gezocht naar de juiste partner om de continuïteit van barcode, RFID en mobility oplossingen en diensten richting hun internationale klanten te waarborgen.

DID-opal
De samenwerking zorgt voor een grotere geografische dekking van de OPAL Group in Europa. “Onze grote internationale klanten verwachten van ons ondersteuning, service en beheer op lokaal niveau”, zegt Johannes Driessen, Vice President van de OPAL Group. “DirectID biedt op veel vlakken dezelfde oplossingen als OPAL en heeft de kennis en ervaring die wij nodig hebben om deze klanten optimaal te bedienen”.

Per 1 december zal de bedrijfsnaam van Direct Identification BV veranderen in OPAL Associates BV. “Wij zullen ervoor zorgen dat onze klanten geen hinder ondervinden van deze wijziging”, zegt Stephan Smink, directeur van DirectID. “Door de samenwerking zal ons pakket van producten, diensten en oplossingen toenemen. Onze klanten kunnen rekenen op de service, betrouwbaarheid en kwaliteit die zij van ons gewend zijn”, aldus Smink.

Over OPAL

OPAL is een systeem integrator van AutoID en enterprise mobility oplossingen. Het is een internationaal opererende onderneming dat integrale oplossingen biedt van automatische identificatie (barcode/RFID e.d.) technologie t.b.v. operationele en logistieke toepassingen.

Meer informatie: www.opalbv.com