Intelligente touchscreens en tablets zien we steeds meer in winkels en horecagelegenheden en zijn nu al niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan touchscreens aan de kassa of touchscreens voor het bekijken van bijvoorbeeld voorraadstatussen of (algemene) productinformatie. Ook het gebruik van tablets voor het tonen van productinformatie of voorraadinventarisatie binnen de retailmarkt neemt steeds meer toe. Onlangs heeft DirectID enkele productlijnen van ELO Touch Solutions opgenomen in het assortiment. Elo Touch Solutions is een wereldwijde leverancier van touch solutions en tablets, waaronder touchmonitors en all-in-one touchcomputers, met meerdere touchscreen technologie opties. Elo Touch solutions richt zich met name op de volgende  markten:

  • Point-of-sale (Productinformatie, voorraadinventarisatie)
  • Horeca (Afrekensystemen)
  • Gezondheidszorg (patiëntidentificatie)
  • Industrie (monitoring tijdens het productieproces)

Elo Touchscreens Woman locating store name on mall sign Eloinuse400

 

 

 

 

Binnen het portfolio van Elo zijn er diverse productgroepen beschikbaar:

Elo Touchmonitors

De Elo Desktop Touchmonitors zijn speciaal gemaakt voor gebruikstoepassingen binnen de Point of Sale en gezondheidszorg. Deze zijn eenvoudig te koppelen aan iedere bestaande computer en systeem. De touchmonitors zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 15 inch tot 24 inch schermgrootte.

De LM-uitvoeringen van de Elo (Speciaal ontwikkeld voor gebruik in de gezondheidszorg) Touchmonitors zijn bestand tegen aanraking met vloeistoffen die worden gebruikt in de gezondheidszorg zoals desinfectiemiddelen.
De Desktop Touchmonitors zijn voorzien van de meest geavanceerde touchscreen technologie waaronder de nieuwe iTouch Plus multi-touch technologie. In een volgend blog-artikel zullen we verder ingaan op de verschillende technieken m.b.t. de touchscreens. Optioneel zijn de Touchmonitoren te voorzien van een magneetstrip lezer voor het uitlezen van credit cards, ID cards en loyalty cards.

Elo All-in-one Touchcomputers

De Elo All-in-one touchcomputer is een touchmonitor en een computer in één. Deze touchcomputers zijn voorzien van de beste intel-processoren en beste touchscreens.
Van de All-in-one computers zijn er verschillende modellen beschikbaar:

In een volgende blogartikel zullen we hier wat uitgebreider op in gaan.

ELO Interactive digital signage (IDS)

De ELO IDS (Interactive Digital Signage) zijn touch displays gemaakt voor commerciële interactieve media toepassingen. De IDS touch displays zijn verkrijgbaar in verschillende maten,varierend van een 32 inch scherm tot een 70 inch schermgrootte.
De touch displays zijn te monteren aan een muur/wand of via een montage-arm op het bureau. Hieronder ziet u enkele toepassingen waarvoor u een IDS touchdisplay kunt inzetten:

  • Reclame/Promotie beelden binnen winkels
  • Video/Audio content van het assortiment binnen een winkel
  • Informeren en navigeren binnen een winkel

 Elo Tablet

De Elo® Tablet is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de retailmarkt. Hierbij kunt u denken aan point-of-service en point-of-information toepassingen. Hieronder ziet u een paar voorbeelden:

  • Tonen van productinformatie tijdens de koop
  • Verkooptransacties
  • Orderpicking/voorraadinventarisatie

Wilt u meer weten over de producten van Elo en het gebruik hiervan? Houdt ons blog in de gaten voor de volgende artikelen over deze producten en toepassingen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Elo producten? Neem gerust contact op met ons of reageer onder aan dit artikel!