Honeywell heeft zijn overname van EMS Technologies afgerond. Als onderdeel van deze overname zal LXE geïntegreerd worden in de strategische bedrijfseenheid Scanning & Mobility van Honeywell.

LXE en Honeywell delen de drang van vernieuwing en hebben beiden een zeer sterke klantgerichte focus. In combinatie met de diversiteit in beide assortimenten is dit een overname met extra toegevoegde waarde voor de markt. Honeywell ziet het productaanbod van LXE, dat uit robuuste producten en oplossingen bestaat en primair gericht is op de groothandel en distributie als een sterke toevoeging aan het bedrijf.

De Honeywell Scanning & Mobility productlijn is één van de meest uitgebreide in de AIDC-industrie. Het biedt oplossingen voor diverse markten zoals retail, gezondheidszorg, transport en logistiek. De producten variëren van draadloze en niet-draadloze draagbare barcodescanners en robuuste mobiele computers. Met de overname van EMS Technologies (en dus LXE) wordt dit portfolio uitgebreid met vehicle mount computers en extra robuuste mobiele computers.

Honeywelllogo