Honeywell heeft met de Granit een scanner ontwikkeld voor toepassingen en omgevingen waarin het maximale vereist wordt van een barcode scanner. Hierbij kunt denken aan stoffige magazijnen en omgevingen met grotere temperatuurswisselingen. Daarnaast is de Honeywell Granit ook uitermate geschikt voor het gebruik op een heftruck.

Een ongeluk zit in een klein hoekjeGranit1911

Het zal u ongetwijfeld bekend voorkomen; uw medewerkers laten de scanner per ongeluk uit hun handen glippen of hij valt per ongeluk op de grond. In de regel zijn eenvoudige handscanners hier niet tegen bestand. Wanneer u geluk heeft overleeft hij 1 of misschien 2 keer vallen. Uit testen is gebleken dat de Honeywell Granit nog functioneert wanneer deze 5000 keer op de grond is gevallen vanaf een hoogte van 1 meter! Frustraties over een kapotte scanner, reparatietijden en onderbrekingen van uw scanprocessen behoren hierdoor tot het verleden!

Honeywell Granit 1910i en 1911i robuuste barcode scanner

De Honeywell Granit is leverbaar in een bedrade uitvoering (Honeywell Granit 1910i) en een draadloze uitvoering (Honeywell Granit 1911i). De draadloze variant beschikt over een Bluetooth® Class 1 radio. In combinatie met deze radio haalt u een bereik van circa 100 meter in een open ruimte vanaf het basisstation.

Honeywell Granit producteigenschappenMagazijn332

Hieronder hebben we de belangrijkste eigenschappen van de Honeywell Granit vermeld:

  • 1D/2D Area imager barcode scanner (leesafstand van 15cm tot 6.1 meter)
  • IP65 water- en stofbestendigheid – zeer robuust
  • Aansluitmogelijkheden: PS/2, RS232 of USB
  • 3 jaar fabrieksgarantie
  • Remote MasterMind™ beheersofware optioneel bij te bestellen

Video

Nog niet overtuigd van de robuustheid en kwaliteit van de Honeywell Granit? Bekijk hieronder de video waarin het uiterste van de Honeywell Granit wordt gevraagd!

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden hoe met behulp van de Honeywell Granit robuust barcode scanner uw werkprocessen kunt verbeteren?  Neem dan contact op via onderstaand formulier voor een demo of meer informatie. Of ga naar : www.opalbv.com