Honeywell rondt overname Intermec af

De overname van Intermec door Honeywell werd in december 2012 al bekend gemaakt. Het Portfolio van Honeywell en Intermec is zeer complementair aan elkaar en samen zijn beide merken in staat om nieuwe mogelijkheden te bieden. Door de overname van Intermec kan Honeywell buiten de scanning en mobility oplossingen die zij al boden nu ook invulling geven aan RFID, printing en Voice oplossingen.

De overname van Intermec is op 17 september 2013 volledig afgerond en voegt voor Honeywell innovatieve producten toe, evenals de technische expertise en een breed, wereldwijd verkoopkanaal van Intermec. Dit geeft de betrokkenheid aan die Honeywell met haar gebruikers heeft. Honeywell biedt steeds weer innovatie en toegevoegde waarde aan haar klanten binnen de AIDC markt.

Intermec zal worden geïntegreerd met Honeywell Scanning & Mobility. De definitieve afronding van deze overname volgt na de goedkeuring van de Intermec aandeelhouders op 19 maart 2014.

IM_Blue_HW_Black

Gevolgen voor Opal

De overname van Intermec door Honeywell heeft voor ons, Opal, geen negatieve gevolgen. Met beide partijen werken wij al jarenlang intensief samen en de overname biedt ook ons nieuwe perspectieven. De overname maakt dat ons Honeywell aandeel vergroot zal worden en we nog meer (en gerichter) kennis in huis kunnen halen. Het biedt tevens stabiliteit voor ons assortiment en marktaandeel. In plaats van een conflicterend assortiment wordt ons assortiment sterker doordat er een samenwerking en aanvulling tussen de Intermec en Honeywell producten komt. Ook praktisch gezien biedt de overname ons voordelen, zo hebben wij nu één aanspreekpunt voor alle (aan)vragen en (producttechnische) meldingen voor beide merken.

Wat betekent dit voor u?

Voor u heeft dit geen gevolgen. Onze visie en dienstverlening naar u toe blijft ongewijzigd. De grootste wijziging zal de verandering van logo zijn op het huidige Intermec-assortiment.

Wilt u meer weten of heeft u vragen met betrekking tot de overname van Intermec door Honeywell? Laat onderstaand uw reactie achter of neem contact met ons op!