logosMet de overname van Intermec en in een eerder stadium LXE is het aanbod binnen het productassortiment van Honeywell significant toegenomen. Met een aantal gelijkwaardige producten naast elkaar als gevolg. Dit is voor Honeywell aanleiding het mes te zetten in het assortiment. Hieronder hebben wij een overzicht voor u gemaakt welke producten zullen verdwijnen uit het assortiment en wat de geschikte vervangers zijn.

Honeywell/LXE MX9

De ultra-robuuste MX9 mobiele computer is vanaf 28 februari 2015 niet meer te bestellen. Inmiddels is de vervanger, de Intermec CK71 al leverbaar. Indien u uw bestaande MX9 wil gaan vervangen dient u er rekening mee te houden dat de accessoires zoals de batterijen, oplaadstation en overige toebehoren niet uitwisselbaar zijn met de Intermec CK71.

Intermec CN50

De Intermec CN50 is inmiddels vervangen door de Intermec CN51 en is ook niet meer te bestellen. De accessoires van de Intermec CN50 en CN51 zijn met elkaar uitwisselbaar. Dus het is niet nodig nieuwe accessoires aan te kopen wanneer u uw CN50 wil gaan vervangen.

Honeywell Dolphin 9700

Ook voor de Honeywell Dolphin 9700 is inmiddels een geschikte vervanger op de markt: de Intermec CN70. Per 30 september is de Dolphin 9700 niet meer bestelbaar. Accessoires zijn niet met elkaar uitwisselbaar.

Honeywell Thor VX8

Per 7 september 2014 is de Honeywell VX8 niet meer te bestellen. Voor deze vehicle mount computer is inmiddels de Honeywell Thor VM2 als vervanger op de markt gebracht. Accessoires als toetsenborden, voedingskabels en montage-opties zijn met elkaar uitwisselbaar.

products

Meer informatie

Via het DirectID Blog zullen wij u op de hoogte houden van producten die uit het assortiment zullen verdwijnen en u informeren over de geschikte vervangende modellen. Houdt onze blog in de gaten of bezoek www.opalbv.com