2D scanning is in opmars. Steeds vaker word er gekozen voor deze technologie door bedrijven in verschillende bedrijfstakken. Honeywell is hier op ingesprongen met de Xenon 1900 2D imager.
De Xenon 1900 is de 6e generatie van Honeywell waarbij area-imaging-technologie word toegepast. De Honeywell Xenon 1900 is de nieuwe standaard op het gebied van 2D scanning voor handheld barcodescanners.

Door de aangepaste sensor die geoptimaliseerd is voor het scannen van 2D barcodes, zorgt de Honeywell Xenon 1900 voor toonaangevende prestaties en betrouwbaarheid. Dit voor een breed scala aan toepassingen, die de veelzijdigheid van 2D barcode scanning technologie vereisen.

Toepassingen Honeywell Xenon 2D

In welke omgevingen en voor welke toepassingen kunt u de Honeywell Xenon 1900 2D scanner inzetten? Onderstaand een paar mogelijkheden:Xenonfamily

 • Gezondheidszorg: 2D codes scannen op medicijnverpakkingen
 • Gezondheidszorg: 2D codes scannen voor patientregistratie
 • Transport- en Logistiek: 2D codes scanning voor orderpicking
 • Warehousing: 2D codes scanning voor voorraadbeheer

Zoals u hierboven leest is de Honeywell Xenon ook uitermate geschikt voor toepassingen in de gezondheidszorg. Honeywell heeft hiervoor zelfs speciaal een model met een gedesinfecteerde behuizing. Alles met het oog om mogelijke infecties te vermijden, gezondheid en veilgheid van de patient staat per slot van rekening op nummer 1.

Klantervaringen

Onder andere het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn heeft gekozen voor een scanoplossing met de Xenon 1902 op basis van het verstrekte advies van Opal.
Lees hier meer over hun ervaringen en waarom het Gelre ziekenhuis kiest voor de Honeywell Xenon 2D scanner.

Uitvoeringen Honeywell Xenon 2D

Binnen de Honeywell Xenon 2D zijn verschillende uitvoeringen leverbaar. Hieronder staan ze kort beschreven voor u:

Bedraad:

 • Honeywell Xenon 1900 2D Area Imager 
 • Honeywell Xenon 1900 (Healthcare) 2D Area Imager (speciaal voor de gezondheidszorg)

Draadloos:

 • Honeywell Xenon 1902 2D Area Imager
 • Honeywell Xenon 1902 (Healthcare) 2D Area Imager (speciaal voor de gezondheidszorg)

Scanengines

Alle modellen van de Honeywell Xenon zijn leverbaar met de volgende scanengines:

 • High Density (HD) voor het lezen van kleine barcodes
 • Standard Range (SR) voor het lezen van afstanden tot 58cm
 • Extended Range (ER) voor het lezen van afstanden tot  60cm

Alle uitvoeringen zijn daarnaast optioneel leverbaar met een kleurenimager. Hiermee kunt u kleurenafbeeldingen identificeren. Dit kan met name in ziekenhuizen vaker van pas komen. Lees hier alles over de voordelen van een color imager en wat dit voor u kan betekenen.

Video

Bekijk hieronder de video van de Honeywell Xenon

Informatie?

Opal kan het complete assortiment van Honeywell leveren, waaronder de Honeywell Xenon 1900/1902Daarnaast kunnen wij als Honeywell Specialist de complete installatie en service afhandeling voor u verzorgen. Meer informatie of direct kopen? Bezoek onze website: www.opalbv.com