Wat is de opvolger van de Intermec PF8? Deze vraag word ons vaak gesteld. Om deze vraag te beantwoorden zullen wij kort de Intermec PC43,  de opvolger van de Intermec PF8 toelichten.
De Intermec PF8 is al enige tijd geleden vervangen door de Intermec PC43. De Intermec PC43 is beschikbaar in twee verschillende modellen: PC43D en de PC43T.PC43-family

Intermec PC43D

Dit is de Direct Thermische variant. Dit houdt in dat bij het afdrukken gebruik word gemaakt van speciaal papier waarbij geen inktlint benodigd is. Door middel van verwarming van het etiket ontstaat de bedrukking.

Intermec PC43T

Dit is de Thermisch Transfer variant. Met deze printmethode wordt het etiket met behulp van een inktlint afgedrukt. Aangezien er verschillende materialen kunnen worden bedrukt en er meerdere soorten inktlinten zijn, hebben wij de printcombinaties voor u op een rij gezet:

  • Papieren etiket–> Wax of wax/harslint
  • Polyester etiket–> Harslint
  • Geplastificeerd etiket–> Harslint

Zowel de PC43D als de PC43T zijn beschikbaar in een 203DPI en een 300DPI uitvoering. Dit is afhankelijk van het formaat etiket dat u in gaat zetten. Hoe hoger de resolutie des te kleiner de etiketten mogen zijn die bedrukt moeten worden.
Daarnaast kunt u de PC43D en de PC43T optioneel bestellen met een display en een RFID-module. Standaard is de PC43 voorzien van een USB-poort. Door middel van externe modules kunt u dit uitbreiden met een Ethernet-module, WiFi/Bluetooth-module of Serieel/Parallelmodule.

Alle eigenschappen op een rij

Voor alle eigenschappen van de Intermec PC43 kunt u hier de brochure bekijken.

Video

Uw PF8 vervangen door een PC43?

Wilt u uw PF8 vervangen door een Intermec PC43? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bezoek onze website: www.opalbv.com