Intermec heeft een succesvolle opvolger voor de veelgebruikte en geliefde Intermec PM4i op de markt gebracht: De Intermec PM43. Deze printer bevind zich in het middensegment van de Intermec printers en is mede door haar metalen behuizing speciaal ontwikkeld voor diverse robuuste toepassingen. Maar ook zijn zeer snelle printsnelheid maken deze printer geschikt voor deze omgevingen, waar snelheid een zeer belangrijke rol speelt.

Zo is de Intermec PM43 zeer geschikt voor gebruik in distributiecentra, magazijnen en productieomgevingen. De PM43 is in 2 verschillende varianten leverbaar: de PM43 en de PM43C met een compactere behuizing wanneer u met beperkte ruimte zit en de afmetingen van groot belang zijn.

Intermec PM43 in gebruik

Uw medewerkers hebben minder training en ondersteuning nodig met deze fraudebestendige, 10 talige printer. Tevens heeft Intermec de PM43 voorzien van een kleuren touch-screen of zonder display met één knop. De versie met display ondersteunt tevens de beheertool van Intermec: SmartSystems. Alle configuraties van deze printer zijn standaard voorzien van een ethernet verbinding en tevens optioneel leverbaar met WLAN. Een ander groot voordeel van deze printer is dat deze is voorzien van UFW (Universal Firmware), waardoor u met deze printer eenvoudig ieder ander merk met andere firmware kunt vervangen en complexe installaties u dus bespaart blijven.

Intermec PM43 in gebruik
Kortom, de Intermec PM43 is ideaal als vervanging van andere (merken) printers, heeft een printsnelheid die het hoogste ligt in het middensegment en zal dankzij haar degelijke techniek en gebruiksvriendelijkheid ongetwijfeld een groot succes worden.