De Intermec SG10T is een eenvoudige, betaalbare en betrouwbare handheld barcodelezer voor het midden- en kleinbedrijf die voorziet in alle scanbehoeften van winkels, bibliotheken, banken, zorginstellingen, verzekeraars, kantoren en overheidsinstellingen.
Voor toepassingen die de nauwkeurigheid en efficiëntie van automatische gegevensverzameling via 1D-barcodes vereisen, biedt de SG10T een kant-en-klare oplossing die betrouwbaar, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken is.

De Intermec SG10T biedt u de volgende features en voordelen:

  • U kunt 1D barcodes eenvoudig lezen
  • De Intermec SG10T is eenvoudig aan  te sluiten op USB- en Keyboard Wedge interfaces
  • Door solide imaging technologie is de scanner zeer betrouwbaar
  • De SG10T wordt gedekt door de uitgebreide garantie van Intermec.

De Intermec SG10T is de juiste oplossing voor uw scanbehoefte. Met behulp van barcodes en scanners om uw voorraad te beheren wordt de nauwkeurigheid en efficiëntie binnen uw onderneming verhoogd. De Intermec SG10T, die nu bij Opal verkrijgbaar is, biedt u de mogelijkheid om dit op een eenvoudige, betaalbare en betrouwbare manier te doen.  De SG10T leest heel makkelijk alle gangbare barcodes. Deze scanner heeft geen ingewikkelde set-up of  draadloze verbinding nodig om goed te kunnen functioneren. Daarom is deze scanner het juiste apparaat als hij niet meer hoeft te doen dan het scannen van 1D barcodes.

Wilt u meer weten over deze scanner? Wilt u weten of deze geschikt is voor uw onderneming? Laat u adviseren door een van de productspecialisten bij Opal of kijk op de website www.opalbv.com  en dien een aanvraag in.

sg10t