Wist u dat u met BarTender flexibel etiket- en kaartontwerpen kunt maken? Zo kunt u uw organisatie op een professionele manier onderscheiden van de concurrent. Dit allemaal dankzij de nieuwe lagenfunctionaliteit waarmee u flexibel etiket- en kaartontwerpen kunt maken. Lagen in BarTender kunt u eigenlijk vergelijken met een stapel doorzichtige papieren. U kunt in een blik alle lagen zien en deze afzonderlijk bewerken, een afbeelding samenvoegen of speciale effecten toe te voegen. Lagen kunt u verbergen of afdrukken naar uw specifieke wensen en voorwaarden. Lagen kunnen ook vergrendeld worden zodat deze niet meer te wijzigen zijn. De inhoud kunt u afdrukken op de panelen van bijvoorbeeld veiligheidskaarten, inclusief monochroom zwart, UV fluorescerend en overlay-panelen.

Met BarTender zijn de mogelijkheden om etiket- en kaartontwerpen BarTenderte maken eindeloos. Deze optie is verkrijgbaar in de BarTender Professional editie en hoger. BarTender is met honderdduizenden gebruikers in meer van 150 landen ’s werelds toonaangevende ontwerp- en afdruksoftware voor etiketten, barcodes, kaarten en RFID-tags.

Laat uw creativiteit op de vrije loop met BarTender. Klik hier voor de trial versie die u 30 dagen kosteloos kunt gebruiken. Meteen met professioneel aan de slag? Klik hier om een BarTender licentie te bestellen.