Bij het ontwikkelen van de Motorola MC45 is er gekeken naar een gat in het assortiment van Motorola tussen de ES400 em de MC67 wat met de MC45 is opgevuld.
In dit artikel gaan we dieper in op de nieuwe weg die Motorola, op het gebied van mobiele computers, is ingeslagen met de lancering van de MC45.

Toepassingen

De Motorola MC45 is speciaal ontwikkeld voor toepassingen op het gebied van Fieldservice en Fieldsales en toepassingen in de gezondheidszorg. Hierbij kunt u denken aan:

  • Barcodes scannen voor medicijnen van patiënten application1application3250
  • Barcodes scannen voor metinginspectie 
  • Barcodes scannen voor bewijs van aflevering
  • Barcode scannen voor patiëntidentificatie

Waarom de MC45 en geen smartphone?

Deze vraag zal ongetwijfeld bij u opkomen bij het lezen van dit artikel. Naast de stevigere behuizing van de Motorola MC45 is ook de lifetimecycle langer dan van een smartphone (3 jaar om 1 jaar) . Dit houdt kortgezegd in dat er van bijvoorbeeld een iPhone ieder jaar een nieuw model op de markt komt.  De belangrijkste voordelen ten opzichte van een smartphone hebben wij voor u op een rij gezet:

  • Geïntegreerde  1D laserscanner voor het scannen van barcodes
  • Spatwater- en stofbestendig (IP64)
  • Valspecificatie: tot 500 keer van een hoogte van 1.5 meter
  • MC45Langere lifetimecycle (3 jaar ipv 1 jaar)

Kort samengevat heeft de Motorola MC45 de afmetingen en technische eigenschappen van een willekeurige smartphone in een stevigere behuizing.

Eigenschappen

Dankzij het compacte formaat en de nieuwste technologie is de MC45 het ideale apparaat voor uw medewerkers die op de weg zitten. Standaard is de MC45 voorzien van een 1D laserscanner, met de 3.2 megapixel camera is het mogelijk om 2D barcodes te identificeren. Op het gebied van draadloze communicatie is de MC45 standaard voorzien van WiFi 802.11 a/b/g, Bluetooth V2.0 en 3.5G (UMTS/HSPDA) met belfunctie. Daarnaast kunt u dankzij de GPS-module de MC45 ook uitrusten met navigatiesoftware.

Voor een compleet overzicht van de specificaties van de Motorola MC45 klik hier.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe u met de Motorola MC45 uw werkprocessen kunt verbeteren? Neem dan contact op via : www.opalbv.com