De MC65 robuuste mobiele computer is het gereedschap wat mobiele werkers nodig hebben om de klus bij uw klanten te kunnen klaren. Zowel het scannen van 1D en 2D codes als het inlezen van handtekeningen zijn met de MC65 een fluitje van een cent.

Toepassingen

De MC65 van Motorola is speciaal ontwikkeld voor diverse scantoepassingen buiten MC65de 4 muren. Hierbij kunt u denken aan:

 • Field Service
 • Proof of Delivery
 • Track & Tracing van pakketten
 • Navigatie voor chauffeurs
 • Betaal- en Retourprocessen

Kosten besparen en verhoging van de efficiency!

Met deze mobiele computer zal de productiviteit en efficiency van uw werknemers enorm verbeteren. Het invullen van papierwerk is nu verleden tijd. Dankzij de geïntegreerde HSDPA-radio kunnen documenten en werkbonnen rechtstreeks worden doorgestuurd naar het kantoor zodat deze zo snel mogelijk kunnen worden verwerkt. Bijkomend voordeel voor uw klant: de chauffeurs zijn altijd op tijd door snelle verwerking. En door ‘paperless’ werken draagt u ook een steentje bij aan het milieu!

De Motorola MC65:  Robuust in een compact jasje.

We gaan iets dieper in op de eigenschappen van de Motorola MC65. Wat maakt deze mobiele computer zo uniek?  Een ongeluk zit al snel in een klein hoekje, ongetwijfeld zal het apparaat een keer op de grond vallen. Bij het ontwikkelen van de MC65 heeft Motorola uitvoerig gekeken naar de vragen die er spelen van potentiële gebruikers.  Uit tests is gebleken dat de MC65 na een valproef van 1.50 meter nog steeds functioneert. Zelfs na 2000 valtesten achter elkaar is de MC65 nog volledig bruikbaar. Qua water en stofbestendigheid beschikt de MC65 over een IP-rating van IP64. Dit houdt in dat de MC65 stofdicht is en bestand is tegen spatwater.

De MC65 staat voor 4 E’s: Enterprise, Ease of use, Efficiency, Ergonomic

Motorola heeft 4 speerpunten aangehouden bij het ontwikkelenvan de MC65. Hij moet een robuuste behuizing hebben, eenvoudig in gebruik zijn, de efficiency van de gebruikers moet verbeterd worden en een ergonomisch ontwerp hebben.
Afgaande op de klantverhalen die Motorola gepubliceerd heeft mag er worden vastgesteld dat Motorola hierin is geslaagd.

Motorola MC65 eigenschappen:

Om een goed beeld te schetsen van de producteigenschappen van de MC65 hebben wij deze voor u deze voor u op een rij gezet:

 • Besturingssysteem: Windows Mobile 6.5 Professional
 • Geheugen: 512MB RAM/1GB Flash
 • Toetsenbordopties: Nummeriek, QWERTY, AZERTY, QWERTZ, PIM
 • Scanopties: 2D Imager, 2D Imager met 3.2 megapixel camera, 2D Imager (Drivers License) + 3.2 megapixel camera
 • Communicatie: GPS, WiFi 802.11 a/b/g, 3.5G (HSDPA/HSUPA), en Bluetooth Klasse 2.0
 • Standaard fabrieksgarantie: 1 jaar (optioneel uit te breiden met IDCare Silver of Gold)

Informatie?

Opal kan het complete assortiment van Motorola  uit voorraad leveren, waaronder het complete gamma van de Motorola MC65. Daarnaast kunnen wij als Motorola Specialist de complete installatie en service afhandeling voor u verzorgen. Meer informatie of direct kopen? Vul onderstaand formulier in of bezoek onze website: www.opalbv.com