Met MSP (Mobility Services Platform) kunt u al uw Motorola mobiele computers, tablets en randapparatuur beheren. Of u nu tien apparaten binnen uw bedrijf moet onderhouden of tienduizenden apparaten over de hele wereld, met MSP kunt u deze op een centrale plek controleren en configureren.

MSP kan elk type apparaat ‘aan’ en daarbij ook nog elk persoonlijk apparaat van uw werknemers. Tegenwoordig is het een trend dat werknemers liever werken met hun eigen meegebrachte smartphones of tablets. Dit heet BYOD (Bring Your Own Device). Vanzelfsprekend brengt dit de nodige veiligheidsproblemen met zich mee die Motorola MSP voor u uit handen kan nemen.

MSP kunt u automatisch installeren, maar u kunt er ook voor kiezen dit webbased te doen om zo uw gehele netwerk in één keer te kunnen configureren en controleren.
En tot slot kunt u met eenvoudig in te stellen opties regelen dat besturingssystemen, firmwares, applicaties en configuraties automatisch up-to-date gehouden worden.

Motorola MSP- Functies en voordelen:

Support voor BYOD (Bring Your Own Devices)

MSP kan alle Apple en Android apparaten van uw medewerkers configureren en onderhouden.

Verbeterde apparaat staging/registratie

Het is nu nog makkelijker om elk apparaat in uw netwerk op te nemen. Dit kan door middel van een automatische installatie, maar er is ook een webbased service beschikbaar.

Ondersteuning voor Motorola ET1

Volledig beheer voor de Motorola Enterprise tablet ET1.

Verbeterde beveiliging van apparaten

Biedt krachtige nieuw methoden om mobiele apparaten te beveiligen, met lock & wipe en door beveiligde opslag van gegevens.

Geautomatiseerde 802.11x certificaat inzet en vernieuwing

MSP haalt voor u de juiste certificaten op.

Automatische en administrator software updates

Kan automatisch vele software opties in uw netwerk updaten.

Uitgebreide ondersteuning van apparaten

MSP geeft merk onafhankelijk ondersteuning. MSP ondersteunt alle Windows gebaseerde apparaten, maar ook draadloze printers van Zebra en O’Neil, Windows gebaseerde POS apparaten, scanners en nog veel meer…

Documentatie:

Meer informatie over MSP van Motorola (PDF)

Interface foto’s van Motorola MSP