De LI4278 is met haar 1D imaging technologie nieuw in het assortiment van Motorola. Dit is de eerste scanner van Motorola met een lineaire imager in plaats van een laser scanner. Met de LI4278 kunnen uw medewerkers sneller en een grotere scanafstand overbruggen. Tevens kan deze scanner vrijwel alle 1D barcodes vastleggen en is hij ontworpen voor dagelijks gebruik.

Dankzij de moderne Bluetooth radio heeft u draadloze vrijheid en kunt u vanaf het basisstation een bereik halen van 100 meter in een open ruimte. Ook kunt u met de Motorola LI4278 eenvoudig en snel 1D codes van een beeldscherm lezen, zoals bijvoorbeeld van de mobiele telefoon van uw klanten.

Motorola LI4278 scant van een mobiele telefoon display

De LI4278 heeft een betere beveiliging en betere algemene draadloze prestaties dan dat u gewend bent. Deze scanner is compatibel met accessoires van de LS4278 en de DS6878. De sterke batterij van deze scanner biedt u de meeste scans per volle batterij en kan hierdoor uw intensieve scan applicaties ondersteunen. De scanner werkt zelfs goed in vochtige of stoffige omgevingen en kan tegen een stootje.

Motorola LI4278 in gebruik aan balie

Bekijk voor meer informatie deze scanner op onze website.