Eind 2012 heeft Motorola de overname van Psion officieel afgerond. Hiermee wil Motorola

Psionfamilyeen stuk marktaandeel verwerven in de industriële tak van de mobiele en heftruck computers. Vorig jaar heeft de nadruk gelegen om de beide organisaties met elkaar te integreren en het Psion-assortiment binnen het bestaande Motorola-assortiment een plaats te geven.

Het online Psion-assortiment

Inmiddels zijn er vier industriële mobiele computers van Psion toegevoegd aan de catalogus op onze site. Nadruk ligt hier met name op het assortiment geschikt voor scantoepassingen in koel- en diepvriesomgevingen en warehouseomgevingen. Hieronder ziet u een kort overzicht van het huidige Psion-assortiment op onze site:

Motorola/Psion Omnii XT15

De Motorola/Psion Omnii XT15 is geschikt voor scanprocessen binnen (Warehouse) enOmniiXT15 buiten (Fieldservice) de vier muren. Optioneel is de XT15 uit te rusten met een WWAN-module voor draadloze communicatie buiten de vier muren. De Omni XT15 is geschikt voor o.a. de volgende scantoepassingen:

  • Scannen van barcodes voor orderpicking in magazijnen
  • Scannen van barcodes voor Asset Management
  • Scannen van barcodes van werkbonnen (Fieldservice)

Motorola/Psion Omnii XT15F

Naast de standaard uitvoering van de Omnii XT15 is er ook een speciale variant beschikbaarXT15F voor diepvriesomgevingen: Omnii XT15F.
De XT15F is voorzien van een verwarmd scanglas, een speciaal toetsenbord wat bestand is tegen bevriezing en een verwarmd display wat bestand is tegen condensatie.

Motorola/Psion Workabout Pro 3

Psion heeft speciaal voor de servicemedewerkers binnen uw organisatie de Workabout Pro WorkaboutPro33  ontwikkeld. Deze mobiele computer is uitermate geschikt voor al uw scanprocessen binnen uw Warehouse, Field service en productieomgeving zoals:

  • Inkomende en uitgaande goederenregistratie
  • Voorraadbeheer binnen uw magazijn
  • Inscannen van werkbonnen en pakbonnen

 

Motorola/Psion VH10 Vehicle mount computer

De Motorola/Psion VH10 is een heftruck computer gemaakt voor mobiele werkprocessen inVH10 warehouse- en productieomgevingen. Met de VH10 kan realtime data worden doorgezet naar uw ERP of WMS. Naast de standaard uitvoering is de VH10 ook leverbaar in een coldstore-uitvoering voor diepvriesomgevingen. Deze is in onze configurator naar wens samen te stellen. De VH10 is onder andere inzetbaar voor:

  • Voorraadbeheer in Warehouse en diepvriesomgevingen (Coldstore)
  • Orderpicking in magazijnen en buitenstellingen

Wilt u weten hoe u met behulp van het Psion-assortiment uw bedrijfsprocessen binnen uw warehouse kunt optimaliseren? Neem dan contact met ons op.