Microscan is wereldwijd leider in de technologie voor precisie data acquisitie en controle oplossingen voor een breed scala aan automatisering en OEM-toepassingen. In 2010 heeft Microscan Opal officieel erkend als Microscan Business Partner. Opal is een professionele organisatie met een online catalogus voor Automatische Identificatie en Data Collectie producten.

Microscan introduceert AutoVISION™, familie van de Machine Vision producten van Microscan. Deze productlijn bevat de smartcamera’s VisionHAWK en VisionMINI en de interface voor Machine Vision software. De technologie van de AutoVISION™ producten is bedoeld om Machine Vision applicaties te vereenvoudigen, terwijl deze toch voorziet in krachtig gereedschap voor betrouwbare, hoog presterende inspectie en identificatie toepassingen.

De VisionHAWK en de VisionMINI smartcamera’s zijn compacte, compleet geïntegreerde behuizingen die makkelijk opgenomen kunnen worden in het productieproces. Deze kunnen opereren met de intuïtieve AutoVISION™ interface of met het meer geavanceerde Visionscape™ platform. Het schaalbare formaat geeft gebruikers de mogelijkheid om taken in AutoVISION™ te programmeren en deze later om te zetten naar het geavanceerde Visionscape™. Dit bespaart tijd en geld in het latere proces.

De VisionMINI heeft een autofocus lens, compleet geïntegreerde belichting en een compacte vorm die ervoor zorgt dat de VisionMINI makkelijk in de kleinste ruimtes geplaatst kan worden. De VisionMINI is tevens geschikt voor Machine Vision taken op korte afstand, zoals componenten identificatie, kleur matchen, het lezen van Data Matrix en onderdeel lokalisering.

De VisionHAWK is een flexibele, industriële smartcamera, inzetbaar voor een breed scala aan inspectie applicaties. Te denken valt hierbij aan: montage verificatie, onderdeel identificatie, symbool decodering en meer.

De bovengenoemde AutoVISION producten zijn vanaf heden bij Opal verkrijgbaar. Voor additionele informatie over Microscan’s AutoVISION™ Machine Vision software en smartcamera’s, of andere producten kunt u contact opnemen met een van de Microscan experts van Opal, bereikbaar op het telefoonnummer 088 23 53 400 of via https://www.opalbv.com

AutoVISION