Wij bij Opal hebben besloten een goed doel te gaan steunen. Het gaat goed met ons, waarom zouden wij dit niet delen? De logische vervolgvraag is dan: Welk doel gaan we steunen? Het was snel duidelijk dat het een doel moest zijn dat dicht bij ons staat, puur en echt is en donaties moeten zichtbaar terecht komen bij het doel waar het voor bestemd is.

Na een klein onderzoek kwamen we al snel uit bij  “Make-A-Wish Nederland”. Deze organisatie laat duidelijk zien waar de donaties terecht komen, welke kinderen de dag van hun leven beleven dankzij de donaties. Iedereen binnen Opal was geraakt door de verhalen van de kinderen en de keuze was snel gemaakt.

Een deel van de opbrengst van iedere bestelling die bij Opal geplaatst wordt gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland. Op deze manier steunen alle klanten van Opal, samen met ons, dit goede doel.

Over Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Meer informatie over Make-A-Wish Nederland vindt u op: www.makeawishnederland.org

Vanaf 1 januari 2012 steunt Opal structureel “make-A-wish Nederland”. Door uw aankoop bij ons te doen helpt ook u mee om de liefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling te laten gaan. Hier werkt toch ook u graag aan mee?

make-a-wish_logo4