Opal steunt stichting leven met kanker, welk goed voornemen heeft u voor 2013?

Eind 2012 zijn wij benaderd door een van de vrijwilligers van Stichting Leven met kanker. Via onze klant het Gelre ziekenhuis hadden zij onze gegevens ontvangen en de vraag was simpel: Willen jullie Stichting Leven met kanker steunen? Het antwoord hierop was al net zo simpel: Ja!

Door deze simpele vraag en antwoord wisseling is het nu zo dat wij een kleine advertentie hebben op de bureau onderlegger die de stichting uitgebracht heeft en heeft uitgedeeld binnen de Gelre ziekenhuizen en partners.  Het gedoneerde bedrag komt geheel ten goede aan de stichting Leven met kanker. Wij ontvangen een advertentie op de bureauonderlegger, de stichting een donatie om hulp te bieden aan mensen die op welke manier dan ook in aanraking zijn gekomen met kanker.

Over de Stichting Leven met kanker

Stichting Leven met kanker is opgericht in 1993 door ouders en familieleden van al dan niet overleden kankerpatienten(tjes), Leven met kanker is een vrijwilligersorganisatie die zich hoofdzakelijk bezighoudt bezig houdt met hulp en warme aandacht geven aan mensen die met deze ziekte te maken hebben gekregen in de ruimste zin van het woord. Meer weten over deze mooie stichting? Bekijk de website van stichting Leven met kanker.