Seagull BarTender lanceert 25 jaar na de eerste Seagull BarTender release nu BarTender 10.0. Deze versie van BarTender heeft vele nieuwe features, waardoor duidelijk wordt dat de 25 jaar ervaring die men heeft opgedaan verwerkt is in deze grote release van BarTender 10.0. Deze versie van Bartender biedt de gebruiker weer vele voordelen en verbeteringen. Hier zullen de belangrijkste punten kort toegelicht worden.

BarTender 10.0 biedt de mogelijkheid tot het printen van plastic cards

BarTender 10.0 bevat een aantal features, speciaal voor het ontwerpen en printen van plastic cards zoals identiteitskaarten, personeelspassen, lidmaatschappassen etc. Dit is geen beginnerspakket om te starten met het printen van cards, maar een toonaangevend pakket van features voor het printen van passen. Dit pakket bevat:

  • Mogelijkheid om een foto te maken en deze direct in het ontwerp te verwerken
  • Smart card functionaliteiten (RFID en Contact)
  • Ondersteuning van magnetische strip
  • Automatisch switchen tussen templates
  • Windows Printer driver van Seagull ™ voor bijna alle cardprinters
  • Dubbelzijdige design mogelijkheden

Uitgebreide mogelijkheden om te tekenen

BarTender is nog niet in te zetten als vervanger voor bijvoorbeeld Adobe Illustrator voor grafisch design, maar BarTender 10.0 komt er wel dicht bij in de buurt.

  • Verbeterde mogelijkheden voor het tekenen van lijnen, inclusief pijlen
  • Zeer controleerbare transparantie
  • Meer dan 15 nieuwe vormgroepen
  • Variatie in de opvulmogelijkheden van objecten

Grote verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid

BarTender is wereldwijd bekend omdat zij zeer goede features ontwerpen, maar eenvoudig te gebruiken zijn. Nu, met BarTender 10.0 heeft Seagull BarTender nog betere features toegevoegd, die nog gebruiksvriendelijker zijn. Seagull BarTender heeft zichzelf hiermee weer overtroffen.

Eenvoudiger object templates ontwerpen

De manier voor het ontwerpen van templates voor de belangrijke objecten is door Seagull helemaal opnieuw ingevuld. De nieuwe aanpak zorgt ervoor dat uw template van bijvoorbeeld uw barcode start met uw opties, zodat u niet een bestaande barcode steeds hoeft aan te passen.

Verbetering in de lettertypes en mogelijkheden tot tekstbewerking

BarTender ondersteunde al krachtige tekstbewerkingsmogelijkheden, maar met BarTender 10.0 introduceren zij lettertypes en tekstbewerkingsmogelijkheden die voorheen alleen in programma’s voorkwamen zoals Adobe Indesign en Illustrator. Hiermee biedt BarTender 10.0 u nog meer mogelijkheden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de veranderingen en verbeteringen die zich in BarTender 10.0 hebben voorgedaan. Op de website van DirectID vindt u de Whitepaper over BarTender 10.0 waarin het complete overzicht van de verbeteringen en aanvullingen in BarTender 10.0. staan beschreven. u kunt bij ons tevens terecht voor de aankoop van de Seagull BarTender software en wij kunnen u adviseren als u niet zeker weet welke editie van de software voor u het meest geschikt is. Ook in trainingen en uitleg over de BarTender software kunnen wij u voorzien, dan bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers precies weten hoe Seagull BarTender werkt en zij hun werkzaamheden efficiënt kunnen uitvoeren.

Overzicht van Seagull BarTender producten

Seagull BarTender biedt vier edities Etikettensoftware:

Bartender Basic editie Bartender Professional editie Bartender Automation editie Bartender Enterprise Automation editie
Dit is de basisuitvoering van BarTender. Deze licentie wordt per werkstation afgegeven met een onbeperkt aantal printers. Deze licentie wordt afgegeven per werkstation, met een onbeperkt aantal printers.
Een uitvoering met database mogelijkheden van BarTender.
Deze licentie wordt afgegeven op het printer aantal en bevat de meest geavanceerde etiketontwerpfuncties van BarTender, plus standaard integratiefuncties. Deze licentie is gebaseerd op het aantal printers. Het aantal gebruikers is onbeperkt. Volledige functies en alle (data) integratie mogelijkheden van BarTender.