De HT630 is het instapmodel in de lijst van de mobiele computers van Unitech.  De HT630 heeft destijds de succesvolle PT630 opgevolgd. Dankzij de lage prijs en het gebruikersgemak is de HT630 erg laagdrempelig voor veel potentiële gebruikers.
Hieronder gaan we iets dieper in op de omgevingen en toepassingen waarvoor u de HT630 kunt inzetten.

Toepassingen

De HT630 van Unitech is ontwikkeld voor lichtere toepassingen in winkel- en kleine magazijnomgevingen. Hierbij moet u denken aan orderpicking en voorraadinventarisatie door middel van een Batch-applicatie. De HT630 beschikt dus niet over een WiFi of Bluetooth radio.
Een Batch-applicatie houdt feitelijk in dat bij orderpicking of het inventariseren van de voorraad alle gescande artikelen in een bestand worden opgeslagen en daarna via de bijbehorende cradle die gekoppeld is aan uw PC kan worden uitgelezen.

Unitech levert voor de HT630 een programmeertool genaamd: JobGen Plus. Met deze software bent u in staat op een eenvoudige manier uw HT630 te programmeren voor diverse applicaties. Deze softwaretool wordt gratis op een cd bijgeleverd voor het gebruik van de HT630.

Eigenschappen HT630

Wanneer er word gekeken naar de eigenschappen van de HT630 bestaat deze uit de volgende hoofdkenmerken:HT630 applications

  • Besturingssysteem: gepatenteerd DOS systeem
  • Geheugen: 2.5, 4.5 of 8.5 MB
  • Toetsenbord: 26 alfanumeriek toetsenbord exclusief gele scanknop
  • 3 scanopties: 1D wide angle laserscanner, 1D high density  laserscanner,  1D long range laserscanner
  • RS232 of USB of ethernet communicatie
  • Water- en stofbestendigheid: IP54
  • Fabrieksgarantie: 1 jaar (optioneel uit te breiden met IDCare)

Opal kan het complete assortiment van Unitech leveren, waaronder de Unitech HT630. Daarnaast kunnen wij als Unitech Specialist de complete installatie en service afhandeling voor u verzorgen. Meer informatie of direct kopen? Vul onderstaand formulier in of bezoek onze website: www.opalbv.com