Binnen het mobiele computer segment is het dringen geblazen. Unitech heeft met de PA690 een model ontwikkeld die de concurrentie moet aangaan met de bekende topfabrikanten.
De PA690 mobiele computer van Unitech is afgestemd op de hedendaagse vraag van potentiële gebruikers in de Field Mobility markt. Deze robuuste PDA beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van draadloze communicatie. De PA690 is speciaal ontwikkeld voor toepassingen buiten de vier muren.  Hieronder staan voorbeelden van enkele toepassingen waar de Unitech PA690 kan worden ingezet.

Toepassingen Unitech PA690PA690foto

  • Digitale werkbonnen
  • Scannen van containers
  • Opnemen van meterstanden
  • Track en Trace van goederen

De Unitech PA690 is voorzien van Windows Embedded Handheld 6.5, Hier wordt het onderscheid gemaakt tussen de Professional (met belfunctie) en de Classic (zonder belfunctie).
Standaard beschikt de PA690 over WiFi/Bluetooth en een 1D Laserscanner.

Optioneel kunt u de PA690 met volgende opties bestellen:

  • WWAN (UMTS/HSDPA)
  • Telefoonfunctie (Alleen WEH Professional)
  • GPS-module (voor navigatie)
  • 2D Imager en 5.0 Megapixel camera

Bekijk alle specificaties van de Unitech PA690 hier.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Op de werkvloer zit een ongeluk in een klein hoekje. Unitech heeft de PA690 van een stevige behuizing voorzien met een IP-waarde van 65 (water- en stofbestendigheid). Een valtest van 1.5 meter overleeft de Unitech PA690 met gemak. Indien u het apparaat ‘All-Risk’ gedekt wilt hebben kunt u de standaard fabrieksgarantie uitbreiden met IDCare.

Accesoires

Voor de Unitech zijn diverse accessoires beschikbaar zoals een pistoolgreep, headset en een carkit. Voor een compleet overzicht kunt u de Unitech PA690 accessoirelijst bekijken.

Informatie?

Opal kan het complete assortiment van Unitech leveren, waaronder de Unitech PA690. Daarnaast kunnen wij als Unitech Specialist de complete installatie en service afhandeling voor u verzorgen. Meer informatie of direct kopen? Vul onderstaand formulier in of bezoek onze website: www.opalbv.com